Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Times FC real madrdi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Palacios onderschept slim de pass. Palacios met een sublieme pass. Escobar is nu in balbezit. Estay onderschept slim de pass. Estay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Estay rent richting de bal. Escobar onderschept slim de pass. Estrada maakt een afschuwelijke overtreding. Estrada krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. de Assis is nu in balbezit. de Assis geeft een hoge lob. Estrada springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Times FC 44%, real madrdi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Times FC - real madrdi 0:0

46e minuut.
Escobar rent richting de bal. Estay is nu in balbezit. Estay passt de bal zonder na te denken. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Times FC - real madrdi 1:0

61e minuut.
Ledezma geeft een lange en hoge pass. Padilla geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Solano de bal onder controle te krijgen. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Espericueta is nu in balbezit. Estay onderschept slim de pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ... De la Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Times FC - real madrdi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Times FC 42%, real madrdi 58%.
Times FC - real madrdi 2:0