Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
birlos rReal Madril
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Collazo de bal. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal in één keer door. Platas rent richting de bal. Platas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Maturín passt de bal zonder na te denken. Espinosa rent richting de bal. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
birlos - rReal Madril 0:1

8e minuut.
Collazo speelt de bal door. Huerta is nu in balbezit. Huerta geeft de bal voor. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Ambriz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambriz speelt de bal door. Platas is nu in balbezit. Platas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cuéllar rent richting de bal. Mendivil is nu in balbezit. Mendivil probeert naar een medespeler te passen. Platas is nu in balbezit. Platas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Saldaña met een sublieme pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Platas is nu in balbezit. Platas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mendivil rent richting de bal. Cuéllar begaat een overtreding. Mendivil raakt geblesseerd tijdens het duel. Huerta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Platas krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
birlos - rReal Madril 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: birlos 66%, rReal Madril 34%.
birlos - rReal Madril 0:2

66e minuut.
Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo geeft een hoge lob. Huerta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toxqui rent richting de bal. Toxqui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
birlos - rReal Madril 1:2

68e minuut.
Mendivil geeft de bal voor. Daar is Platas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas onderschept slim de pass. Platas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Huerta kopt de bal weg. Quintana geeft een lange en hoge pass. Ambriz kan de bal niet met de borst controleren. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Izquierdo onderschept slim de pass. Huerta is nu in balbezit. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
birlos - rReal Madril 2:2

86e minuut.
Arce rent richting de bal. Platas onderschept slim de pass. Luna rent richting de bal. Platas verovert de bal door een tackle van achteren. Platas schiet op doel. Carbajal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
birlos - rReal Madril 2:3

88e minuut.
Meléndez passt de bal in één keer door. Collazo is nu in balbezit. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Platas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: birlos 60%, rReal Madril 40%.
birlos - rReal Madril 2:3