Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
potrero fc Head Soccer
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
De la Vega kopt de bal weg. Daar is Briseño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donoso rent richting de bal. Donoso haalt uit met een fantastische trap. Altamirano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
potrero fc - Head Soccer 1:0

22e minuut.
Higareda probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. De la Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Cabuto is nu in balbezit. Cabuto schiet op doel. Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Higareda bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo is nu in balbezit. Higareda maakt een afschuwelijke overtreding. Higareda krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Donoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donoso passt de bal met de wreef. Cabuto speelt de bal door. Daar is De la Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Vega haalt uit met een fantastische trap. Altamirano bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Doeltrap. Rueda met een harde bal richting middenveld. Infante kopt de bal weg. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mendivil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robles met de inworp. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Higareda heeft problemen om de bal te vangen. Izquierdo rent richting de bal. Higareda maakt een afschuwelijke overtreding. Higareda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potrero fc 59%, Head Soccer 41%.
potrero fc - Head Soccer 1:0

54e minuut.
Klungelig pakt Trotta de bal. Trotta geeft een lange en hoge pass. Infante met een sublieme pass. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Urbina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gallardo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mora geeft een hoge lob. Hierro kopt de bal weg. Daar is De la Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Vega schiet op doel. Altamirano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
potrero fc - Head Soccer 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potrero fc 61%, Head Soccer 39%.
potrero fc - Head Soccer 2:0