Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrdi C.F. Torreón
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 21.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Alcántar met de inworp. Agüero is nu in balbezit. Garcés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garcés krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Padilla probeert de bal aan de voet te houden. Godínez is nu in balbezit. Espericueta is nu in balbezit. Godínez onderschept slim de pass. Godínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Godínez rent richting de bal. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés is nu in balbezit. Garcés schiet op doel. De la Peña bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ruiz met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios onderschept slim de pass. Palacios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrdi 44%, C.F. Torreón 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrdi - C.F. Torreón 0:0

60e minuut.
Sixtos verovert de bal door een tackle van achteren. Sixtos met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruiz de bal. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een hoge lob. Tapia is nu in balbezit. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - C.F. Torreón 1:0

74e minuut.
Agüero rent richting de bal. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón speelt de bal door. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap. De la Peña bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alarcón neemt de hoekschop. Sixtos rent richting de bal. Sixtos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madrdi - C.F. Torreón 1:1

79e minuut.
Ruiz passt de bal in één keer door. Escobar rent richting de bal. Godínez onderschept slim de pass. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés onderschept slim de pass. Garcés speelt de bal door. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrdi 72%, C.F. Torreón 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrdi - C.F. Torreón 1:1