Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: La Poyonera
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 23420
El Equipo mardelvelez
5 - 2 - 3 DEF Tactiek P G M
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 53.4
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Mfumu probeert naar een medespeler te passen. Wytynck kopt de bal weg. Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Testi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - mardelvelez 0:1

8e minuut.
Topek kopt de bal weg. Masař bereikt de bal nog maar net als eerste. Masař geeft een hoge lob. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Schulmeister is nu in balbezit. Schulmeister geeft een lange en hoge pass. Schutz is nu in balbezit. Schutz haalt uit met een fantastische trap. Mfumu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Equipo - mardelvelez 1:1

19e minuut.
Masař geeft een lange en hoge pass. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schutz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Masař, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masař passt de bal zonder na te denken. Lubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelec geeft een hoge lob. Pniewski springt en kopt de bal. Mfumu bokst de bal weg.

26e minuut.
Creutz geeft een lange en hoge pass. Achterberg kopt de bal weg. Masař geeft een lange en hoge pass. Schutz springt en kopt de bal. Mfumu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - mardelvelez 2:1

28e minuut.
Topek geeft een hoge lob. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Creutz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Creutz krijgt een gele kaart. Pniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schutz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Masař probeert naar een medespeler te passen. Lubelec is nu in balbezit. Lubelec passt de bal in één keer door. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Mfumu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lubelec zal de hoekschop nemen. Pniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mfumu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Masař geeft de bal voor. Piechota kopt de bal weg. Lubelec rent richting de bal. Lubelec geeft een lange en hoge pass. Pniewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mfumu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schutz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - mardelvelez 3:1

38e minuut.
Wytynck maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sacarías kopt de bal weg. Aparicio speelt de bal door. Testi controleert de bal met de borst. Testi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Topek verovert de bal door een tackle van achteren. Topek met een sublieme pass. Schulmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Schulmeister geeft een hoge lob. Pniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Masař verovert de bal door een tackle van achteren. Masař geeft een hoge lob. Schutz kopt de bal weg. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 38%, mardelvelez 62%.
El Equipo - mardelvelez 3:1

46e minuut.
Masař zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lubelec rent richting de bal. Lubelec geeft de bal voor. Pniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mfumu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Topek met een sublieme pass. Schulmeister heeft problemen om de bal te vangen. Schulmeister passt de bal in één keer door. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - mardelvelez 4:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janduda komt het veld opgelopen. Zele komt het veld opgelopen. Zalewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Osadici komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulagić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Piechota rent richting de bal. Piechota geeft een hoge lob. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Mfumu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - mardelvelez 5:1

76e minuut.
Zarincheh komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Beštić verovert de bal door een tackle van achteren. Beštić passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Zarincheh de bal onder controle te krijgen. Mulagić is nu in balbezit. Mulagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 52%, mardelvelez 48%.
El Equipo - mardelvelez 5:1