Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argerich FC black attack
EL 4-1-1-1-W-2 Tactiek Nova
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 58.4
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Voulgaris is nu in balbezit. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap. Hazeldine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - black attack 0:1

7e minuut.
Pristavu probeert naar een medespeler te passen. Voulgaris is nu in balbezit. Moores bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris onderschept slim de pass. Voulgaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vasse geeft een lange en hoge pass. Moores kopt de bal weg. Daar is Ponikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponikowski geeft een hoge lob. Sarto springt en kopt de bal. Concha bokst de bal weg.

15e minuut.
Skórzewski passt de bal zonder na te denken. Pristavu rent richting de bal. Pristavu speelt de bal door. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ponikowski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponikowski met een snelle inworp. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Ponikowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Thái Sơn met de inworp. Bobadilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Ponikowski de bal. Ponikowski geeft een hoge lob. Serebrisky maakt een snoekduik en kopt de bal. Concha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 54%, black attack 46%.
Argerich FC - black attack 0:1

48e minuut.
Skórzewski passt de bal zonder na te denken. Pereira rent richting de bal. Voulgaris onderschept slim de pass. Voulgaris schiet op doel. Hazeldine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - black attack 0:2

64e minuut.
Pereira onderschept slim de pass. Vasse is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereira. Pereira krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Skórzewski de bal. Skórzewski met een sublieme pass. Pristavu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cervatiuc met een sublieme pass. Ponikowski rent richting de bal. Vasse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasse krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bobadilla geeft een hoge lob. Sarto geeft de bal voor. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky draait met de bal, schiet en ... Concha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Quesada de bal. Nainggolan rent richting de bal. Quesada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quesada krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Salgado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thái Sơn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 46%, black attack 54%.
Argerich FC - black attack 0:2