Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PATADURAS Viva Jujuy!
romperpiernas Tactiek 5-2-3 arriba
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57.8 gemiddelde waardering 53.2
excellent Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Chaniotis geeft een hoge lob. Calvelli kopt de bal weg. Daar is Ološtiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempel rent richting de bal. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ološtiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ološtiak geeft een hoge lob. Brochev heeft problemen om de bal te vangen. Brochev schiet op doel. Banov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 0:1

11e minuut.
Ološtiak geeft de bal voor. Xudayarov kopt de bal weg. Brochev is nu in balbezit. Brochev haalt uit met een fantastische trap. Banov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 0:2

15e minuut.
Fernández probeert naar een medespeler te passen. Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández is nu in balbezit. Fernández passt de bal met de wreef. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Hempel rent richting de bal. Hempel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 1:2

18e minuut.
Ološtiak speelt de bal door. Xudayarov rent richting de bal. Gónzalez Alonso maakt een afschuwelijke overtreding. Gónzalez Alonso is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Fernández probeert naar een medespeler te passen. Green probeert de bal met de borst te controleren. Green met een sublieme pass. Hempel rent richting de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ... Ghislieri bokst de bal weg. Calvelli rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kubovec geeft een lange en hoge pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giribone. Giribone krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kačera is nu in balbezit. Kačera probeert naar een medespeler te passen. Xudayarov is nu in balbezit. Xudayarov haalt uit met een fantastische trap. Banov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 1:3

24e minuut.
Wenowaty passt de bal met de wreef. Salas speelt de bal door. Xudayarov rent richting de bal. Xudayarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 1:4

26e minuut.
Kačera onderschept slim de pass. Kačera passt de bal in één keer door. Daar is Brochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xudayarov rent richting de bal. Xudayarov draait met de bal, schiet en ... Banov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Chaniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaniotis krijgt een gele kaart. Brochev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wenowaty zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brochev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Nádor komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Chaniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Chaniotis speelt de bal door. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calvelli geeft een lange en hoge pass. Hempel kopt de bal weg. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hempel rent richting de bal. Adamantidis is nu in balbezit. Hempel onderschept slim de pass. Hempel draait met de bal, schiet en ... Ghislieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 2:4

41e minuut.
Eyzaguirre komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piekarek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 59%, Viva Jujuy! 41%.
PATADURAS - Viva Jujuy! 2:4

47e minuut.
Scheefer heeft problemen om de bal te vangen. Adamantidis geeft de bal voor. Xudayarov kopt de bal weg. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chaniotis heeft problemen om de bal te vangen. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 2:5

60e minuut.
Scheefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera onderschept slim de pass. Kačera passt de bal met de wreef. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 2:6

61e minuut.
Sancho komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Banov speelt de bal door. Kačera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Eyzaguirre de bal onder controle te krijgen. Brochev rent richting de bal. Brochev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Banov bokst de bal weg.

73e minuut.
Ološtiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ološtiak geeft een lange en hoge pass. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov haalt uit met een fantastische trap. Banov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 2:7

76e minuut.
Zuccolo geeft de bal voor. Buitenspel voor Brochev. Goede buitenspelval van de verdediging. Green neemt vlug de vrije trap. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 3:7

83e minuut.
Ološtiak onderschept slim de pass. Ološtiak probeert naar een medespeler te passen. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev draait met de bal, schiet en ... Banov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Viva Jujuy! 3:8

84e minuut.
Eyzaguirre met een sublieme pass. Kačera probeert naar een medespeler te passen. Zuccolo geeft een hoge lob. Xudayarov is nu in balbezit. Xudayarov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Banov bokst de bal weg.

87e minuut.
Chaniotis geeft een hoge lob. Zuccolo heeft problemen om de bal te vangen. Fernández met een sublieme pass. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 56%, Viva Jujuy! 44%.
PATADURAS - Viva Jujuy! 3:8