Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: itiesme Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3294
itiesme Highlander ST
6-2-2 Tactiek 1-42D1M2W1A
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 25.1
waardeloos Schieten zwak
goed Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Daar is Cilibeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilce rent richting de bal. Cilibeanu onderschept slim de pass. Cilibeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cura de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itiesme 50%, Highlander ST 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
itiesme - Highlander ST 0:0

53e minuut.
Vilce met een snelle inworp. Soler rent richting de bal. Soler passt de bal met de wreef. Barreghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreghini haalt uit met een fantastische trap. Ross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Dio onderschept slim de pass. Dio geeft de bal voor. Barreghini heeft problemen om de bal te vangen. Karakoyun met een sublieme pass. Zanni rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pálfy zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sachs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfy met een sublieme pass. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Lebinzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy onderschept slim de pass. Pálfy speelt de bal door. Zanni rent richting de bal. Zanni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
itiesme - Highlander ST 1:0

77e minuut.
Quang Lâm rent richting de bal. Barreghini verovert de bal door een tackle van achteren. Barreghini geeft een hoge lob. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Karakoyun heeft problemen om de bal te vangen. Karakoyun passt de bal met de wreef. Pálfy geeft een lange en hoge pass. Zanni rent richting de bal. Zanni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itiesme 54%, Highlander ST 46%.
itiesme - Highlander ST 1:0