Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuartetero El Ekumen
4-4-2 Tactiek Titular
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 40.6
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


23e minuut.
Cabezas passt de bal in één keer door. Ventura rent richting de bal. Ventura speelt de bal door. Tore bereikt de bal nog maar net als eerste. Tore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Laosa geeft de bal voor. Gregurec geeft een lange en hoge pass. Satılmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tore rent richting de bal. Tore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuartetero 45%, El Ekumen 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuartetero - El Ekumen 0:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wołyniec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Sandoval de bal. Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - El Ekumen 1:0

54e minuut.
Daar is Tabarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas is nu in balbezit. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura onderschept slim de pass. Ventura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Wołyniec geeft de bal voor. Tore is nu in balbezit. Tore geeft een lange en hoge pass. Cabezas springt en kopt de bal. Secăreanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - El Ekumen 2:0

62e minuut.
Ventura met een sublieme pass. Snijders rent richting de bal. Snijders geeft een hoge lob. Tore rent richting de bal. Tore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - El Ekumen 3:0

65e minuut.
Badarică rent richting de bal. Badarică geeft de bal voor. Klungelig pakt Pepino de bal. Tore is nu in balbezit. Tore haalt uit met een fantastische trap. Secăreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cârstea passt de bal met de wreef. Pyziak rent richting de bal. Pyziak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Snijders de bal. Snijders geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cârstea is nu in balbezit. Cârstea geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tore de bal onder controle te krijgen. Tore schiet op doel. Secăreanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - El Ekumen 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuartetero 36%, El Ekumen 64%.
Cuartetero - El Ekumen 4:0