Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: SOLIDOS FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2795
Rondamón FC POTRERO DE PORTEROS
Normal Tactiek Primer intento
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 32.8
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Doeltrap. Mamani met een harde bal richting middenveld. Clement kopt de bal weg. Pinguço rent richting de bal. Pinguço haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Barrado speelt de bal door. Comuzzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Cardarelli de bal. Rotman rent richting de bal. Rotman haalt uit met een fantastische trap. Mamani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

27e minuut.
Victorino onderschept slim de pass. Victorino geeft een lange en hoge pass. Squirru is nu in balbezit. Rotman onderschept slim de pass. Rotman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Aspero probeert naar een medespeler te passen. Pinguço heeft problemen om de bal te vangen. Pinguço passt de bal met de wreef. Rotman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotman draait met de bal, schiet en ... Mamani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Levinson heeft problemen om de bal te vangen. Aspero is nu in balbezit. Aspero passt de bal zonder na te denken. Rotman rent richting de bal. Rotman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Levinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinson passt de bal zonder na te denken. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel schiet op doel. Bódi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondamón FC 73%, POTRERO DE PORTEROS 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rondamón FC - POTRERO DE PORTEROS 0:0

46e minuut.
Squirru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colotto komt het veld opgelopen. Mariola komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Aspero met een snelle inworp. Pinguço bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrado krijgt een gele kaart. Pinguço is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinguço kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondamón FC - POTRERO DE PORTEROS 0:1

86e minuut.
Doeltrap. László komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Campetella passt de bal zonder na te denken. Weissinger heeft problemen om de bal te vangen. Pinguço is nu in balbezit. László rent richting de bal. László draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Aspero rent richting de bal. Aspero met een sublieme pass. Victorino speelt de bal door. László is nu in balbezit. László haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondamón FC 64%, POTRERO DE PORTEROS 36%.
Rondamón FC - POTRERO DE PORTEROS 0:1