Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico granada FC Hammers
352 Tactiek 5-2-1-2
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 23.3
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Târşitu is nu in balbezit. Târşitu passt de bal in één keer door. Torrecilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Melin is nu in balbezit. Melin haalt uit met een fantastische trap. Marssoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torrecilla rent richting de bal. Torrecilla draait met de bal, schiet en ... Marssoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bagowski probeert naar een medespeler te passen. Colicchia probeert de bal met de borst te controleren. Salminen probeert naar een medespeler te passen. Radončić rent richting de bal. Radončić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lacorte geeft een hoge lob. Lee kopt de bal weg. Maldonado probeert de bal aan de voet te houden. Radončić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radončić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salminen passt de bal met de wreef. Karanlık is nu in balbezit. Bagowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagowski krijgt een gele kaart. Karanlık is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salminen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico granada 44%, FC Hammers 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico granada - FC Hammers 0:0

48e minuut.
Bagowski speelt de bal door. Torrecilla is nu in balbezit. Torrecilla draait met de bal, schiet en ... Foudal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marssoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico granada - FC Hammers 0:1

49e minuut.
Teodor heeft problemen om de bal te vangen. Teodor passt de bal zonder na te denken. Kronborg probeert naar een medespeler te passen. Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Simpson geeft de bal voor. Fitzpatrick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Kempes rent richting de bal. Kempes geeft een hoge lob. Teemann kopt de bal weg. Daar is Torrecilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrecilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bagowski probeert naar een medespeler te passen. Colicchia rent richting de bal. Colicchia passt de bal zonder na te denken. Torrecilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrecilla draait met de bal, schiet en ... Marssoni bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
D’Arienzo geeft de bal voor. Daar is Teodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodor met een sublieme pass. Radončić rent richting de bal. Radončić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert D’Arienzo de bal onder controle te krijgen. Teodor is nu in balbezit. Teodor geeft een hoge lob. Radončić rent richting de bal. Radončić schiet op doel. Fitzpatrick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kempes bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson onderschept slim de pass. Simpson geeft een lange en hoge pass. Radončić is nu in balbezit. Radončić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico granada - FC Hammers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico granada 43%, FC Hammers 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico granada - FC Hammers 1:1