Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Ariete 2010 Kansai
DEF-OFE Tactiek 4132 ajustada
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 25.7
solide Schieten zwak
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ayuso met een sublieme pass. Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż probeert naar een medespeler te passen. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Nikoturf met een harde bal richting middenveld. Ayuso heeft problemen om de bal te vangen. Denoncourt rent richting de bal. Denoncourt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ribolzi probeert naar een medespeler te passen. Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż geeft een lange en hoge pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Oskierko is nu in balbezit. Halford verovert de bal door een tackle van achteren. Czyż is nu in balbezit. Czyż haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Kansai 1:0

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gabba met een harde bal richting middenveld. Sutryk kopt de bal weg. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Kansai 2:0

17e minuut.
Halford geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denoncourt met een snelle inworp. Czyż rent richting de bal. Czyż schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nikoturf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Eloy begaat een overtreding. Rodríguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribolzi met een snel genomen vrije trap. Daar is Banaszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denoncourt rent richting de bal. Denoncourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Halford kopt de bal weg. Czyż rent richting de bal. Czyż passt de bal zonder na te denken. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż is nu in balbezit. Czyż passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Rodríguez geeft de bal voor. Nikoturf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 23%, Kansai 77%.
Club Atletico Ariete 2010 - Kansai 2:0

47e minuut.
Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Ayuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuso speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Ribolzi speelt de bal door. Czyż is nu in balbezit. Czyż speelt de bal door. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rodríguez kopt de bal weg. Czyż rent richting de bal. Czyż speelt de bal door. Denoncourt is nu in balbezit. Denoncourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Kansai 3:0

51e minuut.
Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez onderschept slim de pass. Gabba is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Halford de bal. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Real onderschept slim de pass. Ribolzi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribolzi geeft een lange en hoge pass. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nikoturf trapt de bal weg. Inworp. Sutryk met een snelle inworp. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Halford bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż onderschept slim de pass. Czyż met een sublieme pass. Denoncourt is nu in balbezit. Denoncourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Janik trapt de bal weg. Denoncourt kopt de bal weg. Klungelig pakt Callaerts de bal. Oskierko rent richting de bal. Oskierko schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pastor rent richting de bal. Pastor geeft een lange en hoge pass. Callaerts heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Nikoturf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ayuso speelt de bal door. Sutryk rent richting de bal. Sutryk geeft een hoge lob. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko haalt uit met een fantastische trap. Nikoturf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oskierko rent richting de bal. Oskierko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 31%, Kansai 69%.
Club Atletico Ariete 2010 - Kansai 3:0