Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: Mono Fobal Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13647
Mono Fobal Garín FC
Mono nueva Tactiek traviata3
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 50.6
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Daar is Nossek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nossek geeft een hoge lob. Trivella kopt de bal weg. Ondráček is nu in balbezit. Ondráček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kąkolewski is nu in balbezit. Kąkolewski passt de bal met de wreef. Songin is nu in balbezit. Songin geeft de bal voor. Klungelig pakt Owczarz de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Heindel kopt de bal weg. Daar is Trivella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimoldi rent richting de bal. Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:1

8e minuut.
Inworp. Grimoldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trivella speelt de bal door. Songin rent richting de bal. Songin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Grimoldi neemt de hoekschop. Trivella rent richting de bal. Trivella passt de bal met de wreef. Ondráček rent richting de bal. Ondráček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:2

11e minuut.
Grimoldi is nu in balbezit. Grimoldi geeft een lange en hoge pass. Ondráček is nu in balbezit. Ondráček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:3

13e minuut.
Ondráček is nu in balbezit. Ondráček geeft de bal voor. Owczarz heeft problemen om de bal te vangen. Trivella rent richting de bal. Trivella schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ondráček probeert de bal met de borst te controleren. Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella passt de bal in één keer door. Ondráček rent richting de bal. Ondráček schiet op doel. Sammallahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kąkolewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Owczarz de bal. Ondráček is nu in balbezit. Ondráček haalt uit met een fantastische trap. Sammallahti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:4

23e minuut.
Roch geeft de bal voor. Novruzov rent richting de bal. Rang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Roch kopt de bal weg. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąkolewski onderschept slim de pass. Kąkolewski geeft een hoge lob. Ondráček springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:5

27e minuut.
Nossek geeft een lange en hoge pass. Songin kopt de bal weg. Daar is Trivella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trivella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:6

29e minuut.
Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella verovert de bal door een tackle van achteren. Ondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondráček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Grimoldi is nu in balbezit. Grimoldi probeert naar een medespeler te passen. Trivella rent richting de bal. Ondráček is nu in balbezit. Ondráček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:7

35e minuut.
Grimoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Grimoldi passt de bal zonder na te denken. Ondráček is nu in balbezit. Ondráček haalt uit met een fantastische trap. Owczarz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin onderschept slim de pass. Songin probeert naar een medespeler te passen. Trivella is nu in balbezit. Trivella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Roch geeft de bal voor. Kąkolewski rent richting de bal. Kąkolewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Ondráček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ondráček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Novruzov rent richting de bal. Novruzov passt de bal zonder na te denken. Trivella rent richting de bal. Trivella draait met de bal, schiet en ... Sammallahti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mono Fobal 84%, Garín FC 16%.
Mono Fobal - Garín FC 0:8

49e minuut.
Trivella rent richting de bal. Grimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimoldi speelt de bal door. Ondráček rent richting de bal. Ondráček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Novruzov controleert de bal met de borst. von der Acht bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov verovert de bal door een tackle van achteren. Grimoldi rent richting de bal. Grimoldi geeft een hoge lob. Sammallahti bokst de bal weg. Ondráček is nu in balbezit. Ondráček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:9

55e minuut.
Heindel passt de bal in één keer door. Grimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimoldi speelt de bal door. Ondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondráček haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kąkolewski is nu in balbezit. Kąkolewski passt de bal zonder na te denken. Ondráček rent richting de bal. Ondráček haalt uit met een fantastische trap. Sammallahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:10

58e minuut.
Songin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kąkolewski de bal. Kąkolewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ondráček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ondráček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Novruzov kopt de bal weg. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trivella de bal. Trivella draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Owczarz geeft de bal voor. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov passt de bal in één keer door. Ondráček rent richting de bal. Ondráček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:11

61e minuut.
Owczarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schroeder komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Trivella onderschept slim de pass. Schroeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella onderschept slim de pass. Trivella schiet op doel. Sammallahti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:12

63e minuut.
Songin passt de bal met de wreef. Ondráček rent richting de bal. Novruzov is nu in balbezit. Ondráček rent richting de bal. Ondráček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Novruzov rent richting de bal. Novruzov passt de bal in één keer door. Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella draait met de bal, schiet en ... Sammallahti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:13

68e minuut.
Ondráček verovert de bal door een tackle van achteren. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin passt de bal met de wreef. Trivella rent richting de bal. Trivella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Songin heeft problemen om de bal te vangen. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin onderschept slim de pass. Songin haalt uit met een fantastische trap. Sammallahti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:14

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Novruzov de bal onder controle te krijgen. Kąkolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąkolewski geeft de bal voor. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin schiet op doel. Sammallahti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Trivella is nu in balbezit. Trivella passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schroeder de bal. Ondráček rent richting de bal. Ondráček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Songin probeert naar een medespeler te passen. Ondráček rent richting de bal. Roch is nu in balbezit. Trivella verovert de bal door een tackle van achteren. Trivella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:15

85e minuut.
von der Acht met een snelle inworp. Cuevas kan de bal niet met de borst controleren. Novruzov speelt de bal door. Ondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondráček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Sammallahti met een harde bal richting middenveld. Kąkolewski kopt de bal weg. Trivella rent richting de bal. Trivella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:16

87e minuut.
Ondráček onderschept slim de pass. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin geeft een lange en hoge pass. Trivella is nu in balbezit. Trivella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Trivella geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ondráček de bal. Schroeder is nu in balbezit. Ondráček verovert de bal door een tackle van achteren. Ondráček draait met de bal, schiet en ... Sammallahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:17

89e minuut.
Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondráček rent richting de bal. Ondráček passt de bal in één keer door. Songin rent richting de bal. Songin haalt uit met een fantastische trap. Sammallahti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Fobal - Garín FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mono Fobal 88%, Garín FC 12%.
Mono Fobal - Garín FC 0:18