Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC OLYMPIC The Lost
a ver lucas? Tactiek 424
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 39
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Grimi passt de bal zonder na te denken. Goris bereikt de bal nog maar net als eerste. Goris geeft een hoge lob. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Giorgi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Orfali geeft een hoge lob. Grimi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rieckmann de bal onder controle te krijgen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Orfali rent richting de bal. Deya rent richting de bal. Orfali verovert de bal door een tackle van achteren. Orfali geeft een hoge lob. Tătaru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tataris verovert de bal door een tackle van achteren. Theisen is nu in balbezit. Clasie geeft een hoge lob. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Clasie controleert de bal met de borst. Clasie geeft een lange en hoge pass. Topos met een sublieme pass. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Giorgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Zarl rent richting de bal. Ustari verovert de bal door een tackle van achteren. Ustari geeft de bal voor. Sârb kopt de bal weg. Hajducki geeft de bal voor. Giorgi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - The Lost 1:0

26e minuut.
Topos verovert de bal door een tackle van achteren. Topos geeft de bal voor. Grimi krijgt zijn hoofd ertegen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Giorgi bokst de bal weg.

30e minuut.
Sârb speelt de bal door. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Giorgi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - The Lost 2:0

32e minuut.
Topos met de inworp. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki passt de bal zonder na te denken. Sârb geeft de bal voor. Tătaru krijgt zijn hoofd ertegen. Giorgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Deya heeft problemen om de bal te vangen. Orfali bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb is nu in balbezit. Sârb geeft een hoge lob. Tătaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Topos zal de hoekschop nemen. Tătaru springt en kopt de bal. Giorgi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - The Lost 3:0

42e minuut.
Sârb passt de bal in één keer door. Topos is nu in balbezit. Topos passt de bal in één keer door. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 26%, The Lost 74%.
AC OLYMPIC - The Lost 3:0

50e minuut.
Topos met een sublieme pass. Rieckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru schiet op doel. Giorgi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - The Lost 4:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topos geeft een hoge lob. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki geeft de bal voor. Klungelig pakt Landívar de bal. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Clasie verovert de bal door een tackle van achteren. Clasie geeft een lange en hoge pass. Rieckmann heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rieckmann geeft een lange en hoge pass. Ustari heeft problemen om de bal te vangen. Ustari verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb geeft de bal voor. Tătaru krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Ustari passt de bal zonder na te denken. Clasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Clasie geeft een lange en hoge pass. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 23%, The Lost 77%.
AC OLYMPIC - The Lost 4:0