Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol club de chimbas Animals de La Patria
la clasica Tactiek ExperienceATT
50% Balbezit 50%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
29.4 gemiddelde waardering 37.8
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino maakt een afschuwelijke overtreding. Knysak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marifil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mughione springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mughione onderschept slim de pass. Mughione probeert naar een medespeler te passen. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupić draait met de bal, schiet en ... Gulcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Animals de La Patria 0:1

9e minuut.
Avelino speelt de bal door. Michnowiec rent richting de bal. Huberty verovert de bal door een tackle van achteren. Huberty geeft een lange en hoge pass. Šupić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani passt de bal met de wreef. Mughione is nu in balbezit. Mughione draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek passt de bal met de wreef. Wangels bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Mughione geeft een hoge lob. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marifil onderschept slim de pass. Marifil geeft een hoge lob. Mughione geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Montani is nu in balbezit. Montani geeft een hoge lob. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club de chimbas 82%, Animals de La Patria 18%.
futbol club de chimbas - Animals de La Patria 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Montani de bal. Montani geeft een hoge lob. Angius heeft problemen om de bal te vangen. Šupić is nu in balbezit. Šupić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Trzeciak onderschept slim de pass. Trzeciak geeft de bal voor. Mughione is nu in balbezit. Mughione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Animals de La Patria 0:2

68e minuut.
Angius rent richting de bal. Angius geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ferroni Marciano de bal onder controle te krijgen. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Gulcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Animals de La Patria 0:3

72e minuut.
Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani geeft een lange en hoge pass. Mughione is nu in balbezit. Mughione haalt uit met een fantastische trap. Gulcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Animals de La Patria 0:4

75e minuut.
Wangels geeft een lange en hoge pass. Golik is nu in balbezit. Mughione verovert de bal door een tackle van achteren. Mughione schiet op doel. Gulcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Animals de La Patria 0:5

83e minuut.
Golik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Neculau de bal. Neculau met een sublieme pass. Mughione rent richting de bal. Mughione draait met de bal, schiet en ... Gulcă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club de chimbas 83%, Animals de La Patria 17%.
futbol club de chimbas - Animals de La Patria 0:5