Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Animals de La Patria futbol club de chimbas
Rusofensiva Tactiek la clasica
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 29.9
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Mughione probeert de bal aan de voet te houden. Gulcă met een sublieme pass. do Brasil kopt de bal weg. Posa is nu in balbezit. Posa draait met de bal, schiet en ... Gulcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Rąbek is nu in balbezit. Montani verovert de bal door een tackle van achteren. Montani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferroni Marciano de bal. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Figurski geeft een lange en hoge pass. Mughione kopt de bal weg. Severino is nu in balbezit. Posa verovert de bal door een tackle van achteren. Posa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa geeft een lange en hoge pass. Gulcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mughione springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lapisa trapt de bal weg. do Brasil kopt de bal weg. Posa is nu in balbezit. Posa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rąbek probeert naar een medespeler te passen. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Terneux schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Terneux moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Terneux schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
do Brasil is nu in balbezit. do Brasil geeft de bal voor. Daar is Angius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posa is nu in balbezit. Posa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wangels verovert de bal door een tackle van achteren. Wangels geeft de bal voor. Mughione rent richting de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap. Gulcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - futbol club de chimbas 1:0

28e minuut.
Avelino rent richting de bal. Wangels verovert de bal door een tackle van achteren. Wangels met een sublieme pass. Posa is nu in balbezit. Posa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mihai rent richting de bal. do Brasil onderschept slim de pass. do Brasil geeft een hoge lob. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Wangels probeert naar een medespeler te passen. do Brasil rent richting de bal. do Brasil speelt de bal door. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - futbol club de chimbas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animals de La Patria 27%, futbol club de chimbas 73%.
Animals de La Patria - futbol club de chimbas 2:0

48e minuut.
Ferroni Marciano onderschept slim de pass. Ferroni Marciano passt de bal zonder na te denken. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione draait met de bal, schiet en ... Gulcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - futbol club de chimbas 3:0

52e minuut.
Figurski onderschept slim de pass. Figurski probeert naar een medespeler te passen. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - futbol club de chimbas 4:0

53e minuut.
Daar is Muller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muller met een sublieme pass. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mughione rent richting de bal. Mughione draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wangels bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon verovert de bal door een tackle van achteren. Filemon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mughione passt de bal met de wreef. do Brasil is nu in balbezit. do Brasil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Posa de bal. Posa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa passt de bal zonder na te denken. Rąbek rent richting de bal. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - futbol club de chimbas 5:0

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Montani de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Michnowiec stond buitenspel. Scorzo neemt vlug de vrije trap. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione schiet op doel. Gulcă bokst de bal weg. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - futbol club de chimbas 6:0

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Posa stond buitenspel. Trzeciak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Muller heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak speelt de bal door. Posa heeft problemen om de bal te vangen. Posa schiet op doel. Gulcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Posa kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferroni Marciano de bal. Mughione rent richting de bal. Mughione schiet op doel. Gulcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - futbol club de chimbas 7:0

74e minuut.
Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek onderschept slim de pass. Rąbek passt de bal zonder na te denken. Posa rent richting de bal. Posa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ferroni Marciano kopt de bal weg. Mughione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montani is nu in balbezit. Mughione rent richting de bal. Mughione draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animals de La Patria 30%, futbol club de chimbas 70%.
Animals de La Patria - futbol club de chimbas 7:0