Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Lost Ben Simon Athletic
gus 6 Tactiek ixi
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 51.3
solide Schieten formidabel
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Bozzini is nu in balbezit. Campetella onderschept slim de pass. Campetella geeft een lange en hoge pass. Gau springt en kopt de bal. Latovlevici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Ben Simon Athletic 0:1

9e minuut.
Monoukian probeert naar een medespeler te passen. Posadas Goris heeft problemen om de bal te vangen. Kafkaslıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kafkaslıoğlu krijgt een gele kaart. Posadas Goris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faganelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leftraru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bozzini met een sublieme pass. Biaggoni is nu in balbezit. Biaggoni passt de bal zonder na te denken. Livre is nu in balbezit. Livre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Biaggoni met een sublieme pass. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru met een sublieme pass. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Livre draait met de bal, schiet en ... Vidal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Curinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Curinao geeft een lange en hoge pass. Leftraru is nu in balbezit. Klungelig pakt Leftraru de bal. Leftraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Ben Simon Athletic 0:2

22e minuut.
Favre met een sublieme pass. Monoukian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini is nu in balbezit. Monoukian onderschept slim de pass. Monoukian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Ben Simon Athletic 0:3

23e minuut.
Livre rent richting de bal. Livre met een sublieme pass. Afonso is nu in balbezit. Biaggoni rent richting de bal. Biaggoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Posadas Goris rent richting de bal. Kafkaslıoğlu onderschept slim de pass. Kafkaslıoğlu met een sublieme pass. Livre rent richting de bal. Livre geeft de bal voor. Vidal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Curinao kan de bal niet met de borst controleren. Stăvaru rent richting de bal. Curinao schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Curinao krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cullinan speelt de bal door. Monoukian probeert de bal aan de voet te houden. Leftraru is nu in balbezit. Leftraru schiet op doel. Latovlevici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Ben Simon Athletic 0:4

40e minuut.
Favre is nu in balbezit. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gau de bal. Gau haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Leftraru rent richting de bal. Leftraru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Stăvaru rent richting de bal. Cullinan onderschept slim de pass. Cullinan passt de bal zonder na te denken. Leftraru rent richting de bal. Leftraru haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Ben Simon Athletic 0:5

45e minuut.
Veira geeft de bal voor. Kafkaslıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Posadas Goris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gau de bal. Gau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Ben Simon Athletic 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 66%, Ben Simon Athletic 34%.
The Lost - Ben Simon Athletic 0:6

51e minuut.
Leftraru onderschept slim de pass. Posadas Goris is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kafkaslıoğlu ... Strafschop! Kafkaslıoğlu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Posadas Goris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leftraru neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Ben Simon Athletic 0:7

53e minuut.
Favre rent richting de bal. Favre geeft een hoge lob. Daar is Faganelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Campetella is nu in balbezit. Campetella geeft een lange en hoge pass. Leftraru is nu in balbezit. Leftraru schiet op doel. Latovlevici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Ben Simon Athletic 0:8

56e minuut.
Veira speelt de bal door. Monoukian bereikt de bal nog maar net als eerste. Monoukian geeft een lange en hoge pass. Posadas Goris bereikt de bal nog maar net als eerste. Posadas Goris draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Veira speelt de bal door. Monoukian bereikt de bal nog maar net als eerste. Monoukian passt de bal zonder na te denken. Gau is nu in balbezit. Gau haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Campetella met een sublieme pass. Posadas Goris rent richting de bal. Posadas Goris geeft een lange en hoge pass. Gau heeft problemen om de bal te vangen. Gau geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gau geeft een lange en hoge pass. Daar is Rieckmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monoukian is nu in balbezit. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau schiet op doel. Latovlevici bokst de bal weg.

66e minuut.
Bozzini met een snelle inworp. Favre rent richting de bal. Leftraru begaat een overtreding. Leftraru krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Monoukian rent richting de bal. Monoukian geeft de bal voor. Leftraru kan de bal niet met de borst controleren. Gau is nu in balbezit. Gau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Faganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli geeft een lange en hoge pass. Rieckmann is nu in balbezit. Posadas Goris onderschept slim de pass. Posadas Goris haalt uit met een fantastische trap. Latovlevici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Leftraru rent richting de bal. Leftraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Ben Simon Athletic 0:9

74e minuut.
Livre rent richting de bal. Faganelli onderschept slim de pass. Faganelli geeft de bal voor. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru schiet op doel. Latovlevici bokst de bal weg. Gau is nu in balbezit. Gau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Monoukian speelt de bal door. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau met een sublieme pass. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Monoukian passt de bal in één keer door. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella speelt de bal door. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cullinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullinan geeft de bal voor. Gau kopt de bal weg. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru schiet op doel. Latovlevici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Ben Simon Athletic 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 66%, Ben Simon Athletic 34%.
The Lost - Ben Simon Athletic 0:10