Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Simon Athletic AC OLYMPIC
ixi Tactiek a ver lucas?
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
48.1 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Campetella passt de bal in één keer door. Monoukian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tătaru krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Sârb met een sublieme pass. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - AC OLYMPIC 0:1

15e minuut.
Faganelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mainetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Afonso de bal. Afonso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ustari de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Goris maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tătaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Markova de bal. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Topos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajducki geeft een hoge lob. Hägglund maakt een snoekduik en kopt de bal. Vidal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - AC OLYMPIC 0:2

35e minuut.
Faganelli heeft problemen om de bal te vangen. Faganelli speelt de bal door. Mainetti rent richting de bal. Mainetti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ustari geeft een hoge lob. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Vidal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - AC OLYMPIC 0:3

38e minuut.
Inworp. Topos met een snelle inworp. Campetella is nu in balbezit. Hajducki verovert de bal door een tackle van achteren. Hajducki geeft de bal voor. Vidal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - AC OLYMPIC 0:4

43e minuut.
Ustari geeft een lange en hoge pass. Monoukian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hägglund is nu in balbezit. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Monoukian geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârb met de inworp. Tătaru geeft een lange en hoge pass. Vidal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - AC OLYMPIC 0:5

45e minuut.
Markova geeft een hoge lob. Bjelić is nu in balbezit. Mainetti begaat een overtreding. Mainetti krijgt een gele kaart. Bjelić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bjelić kan niet meer verder spelen. Klotz komt het veld opgelopen. Hajducki met een snel genomen vrije trap. Hägglund kopt de bal weg. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel. Vidal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - AC OLYMPIC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 58%, AC OLYMPIC 42%.
Ben Simon Athletic - AC OLYMPIC 0:6

50e minuut.
Mainetti probeert naar een medespeler te passen. Campetella is nu in balbezit. Campetella passt de bal met de wreef. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Topos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curinao. Topos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klotz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hägglund krijgt zijn hoofd ertegen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ustari speelt de bal door. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Curinao begaat een overtreding. Curinao krijgt een gele kaart. Topos raakt geblesseerd tijdens het duel. Hajducki met een snel genomen vrije trap. Tătaru krijgt zijn hoofd ertegen. Vidal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Topos geeft een lange en hoge pass. Hägglund kopt de bal weg. Markova probeert de bal aan de voet te houden. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - AC OLYMPIC 0:7

60e minuut.
Faganelli speelt de bal door. Mejliker is nu in balbezit. Afonso rent richting de bal. Afonso draait met de bal, schiet en ... Hoff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - AC OLYMPIC 1:7

66e minuut.
Topos met een snelle inworp. Hajducki is nu in balbezit. Campetella verovert de bal door een tackle van achteren. Campetella speelt de bal door. Orfali geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Hajducki geeft een hoge lob. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Campetella kopt de bal weg. Mainetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Klotz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli verovert de bal door een tackle van achteren. Faganelli geeft de bal voor. Mainetti is nu in balbezit. Mainetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sârb rent richting de bal. Sârb geeft de bal voor. Klungelig pakt Tătaru de bal. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vidal trapt de bal weg. Klungelig pakt Sârb de bal. Sârb geeft de bal voor. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Curinao geeft een hoge lob. Campetella rent richting de bal. Campetella passt de bal in één keer door. Mainetti is nu in balbezit. Mainetti draait met de bal, schiet en ... Hoff bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 46%, AC OLYMPIC 54%.
Ben Simon Athletic - AC OLYMPIC 1:7