Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Lost Juventud de Bernal
424 Tactiek 5 3 1 2
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 48.3
goed Schieten formidabel
matig Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Campriani passt de bal met de wreef. Fică is nu in balbezit. Nesci onderschept slim de pass. Nesci geeft een hoge lob. Daňhelka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Juventud de Bernal 0:1

7e minuut.
Antonio verovert de bal door een tackle van achteren. Antonio probeert naar een medespeler te passen. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka rent richting de bal. Daňhelka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Juventud de Bernal 0:2

13e minuut.
Silnicki neemt vlug de vrije trap. Daňhelka kopt de bal weg. Judek rent richting de bal. Judek haalt uit met een fantastische trap. Giorgi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Juventud de Bernal 0:3

14e minuut.
van Berckel verovert de bal door een tackle van achteren. van Berckel heeft problemen om de bal te vangen. van Berckel geeft de bal voor. Daar is Judek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek schiet op doel. Giorgi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Landívar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Biniaś de bal. Biniaś speelt de bal door. Sevastakis geeft een lange en hoge pass. Nesci geeft de bal voor. Giorgi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daňhelka is nu in balbezit. Daňhelka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Juventud de Bernal 0:4

17e minuut.
Daňhelka kopt de bal weg. Daar is Rieckmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Juventud de Bernal 0:5

19e minuut.
Nesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesci probeert naar een medespeler te passen. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek is nu in balbezit. Judek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Juventud de Bernal 0:6

22e minuut.
Judek probeert naar een medespeler te passen. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio geeft een lange en hoge pass. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rieckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Daňhelka rent richting de bal. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Juventud de Bernal 0:7

43e minuut.
Deya is nu in balbezit. Girovský verovert de bal door een tackle van achteren. Girovský geeft de bal voor. Daňhelka is nu in balbezit. Daňhelka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Judek de bal. Judek haalt uit met een fantastische trap. Giorgi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nesci geeft een hoge lob. Daňhelka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Juventud de Bernal 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 71%, Juventud de Bernal 29%.
The Lost - Juventud de Bernal 0:8

52e minuut.
Farofeiro met een sublieme pass. Antonio heeft problemen om de bal te vangen. Antonio met een sublieme pass. Daňhelka rent richting de bal. Daňhelka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Campriani onderschept slim de pass. Campriani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Berckel met de inworp. Daňhelka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sevastakis met een sublieme pass. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio passt de bal met de wreef. Daňhelka is nu in balbezit. Daňhelka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Judek speelt de bal door. Daňhelka rent richting de bal. Daňhelka draait met de bal, schiet en ... Landívar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Landívar geeft de bal voor. Biniaś kopt de bal weg. Silnicki heeft problemen om de bal te vangen. Sevastakis rent richting de bal. Sevastakis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Antonio rent richting de bal. Antonio speelt de bal door. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka schiet op doel. Giorgi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Juventud de Bernal 0:9

81e minuut.
Antonio geeft de bal voor. Giorgi speelt de bal door. Farofeiro kopt de bal weg. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daňhelka passt de bal zonder na te denken. Nesci is nu in balbezit. Nesci passt de bal in één keer door. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Campriani rent richting de bal. van Berckel verovert de bal door een tackle van achteren. van Berckel probeert naar een medespeler te passen. Daňhelka rent richting de bal. Daňhelka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 80%, Juventud de Bernal 20%.
The Lost - Juventud de Bernal 0:9