Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol club de chimbas teculia
la clasica Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Michnowiec is nu in balbezit. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowiec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cornetto de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Condorelli speelt de bal door. Schulz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avelino. Avelino krijgt een gele kaart. Schulz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quiroga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nemcsák de bal. Campetella rent richting de bal. Campetella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - teculia 0:1

19e minuut.
Rosada rent richting de bal. Filemon verovert de bal door een tackle van achteren. Filemon met een sublieme pass. Michnowiec is nu in balbezit. Michnowiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Golik geeft een hoge lob. Inworp. Biagini met de inworp. Condorelli rent richting de bal. Condorelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Avelino met een sublieme pass. Michnowiec rent richting de bal. Cornetto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michnowiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gulcă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mihai passt de bal in één keer door. Michnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michnowiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gulcă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
futbol club de chimbas - teculia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club de chimbas 55%, teculia 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futbol club de chimbas - teculia 1:1

47e minuut.
Michnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulich onderschept slim de pass. Vulich passt de bal in één keer door. Biagini is nu in balbezit. Biagini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Muller passt de bal zonder na te denken. Rąbek rent richting de bal. Rąbek geeft de bal voor. Michnowiec rent richting de bal. Michnowiec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Angius bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller geeft de bal voor. Avelino is nu in balbezit. Avelino geeft een hoge lob. Cornetto onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - teculia 2:1

73e minuut.
Condorelli rent richting de bal. Condorelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Rąbek de bal. Campetella is nu in balbezit. Campetella schiet op doel. Gulcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mihai geeft een hoge lob. Avelino is nu in balbezit. Avelino speelt de bal door. Filemon is nu in balbezit. Filemon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - teculia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club de chimbas 34%, teculia 66%.
futbol club de chimbas - teculia 3:1