Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teculia futbol club de chimbas
Normal Tactiek la clasica
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 30.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Muller speelt de bal door. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga maakt een afschuwelijke overtreding. Quiroga krijgt een gele kaart. Filemon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Filemon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Antoniadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lapisa geeft een lange en hoge pass. Camejo is nu in balbezit. Camejo met een sublieme pass. Biagini is nu in balbezit. Biagini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Mihai geeft de bal voor. Klungelig pakt Cornetto de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rosada is nu in balbezit. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Antoniadis bokst de bal weg. Cornetto heeft problemen om de bal te vangen. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Silvera onderschept slim de pass. Silvera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihai met een snelle inworp. Filemon probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Muller verovert de bal door een tackle van achteren. Muller probeert naar een medespeler te passen. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teculia 67%, futbol club de chimbas 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
teculia - futbol club de chimbas 0:0

49e minuut.
Daar is Filemon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filemon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Flores de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cornetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornetto geeft de bal voor. Schulz met een sublieme pass. Klungelig pakt Campetella de bal. Campetella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Burman met een sublieme pass. Rąbek rent richting de bal. Rąbek met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - futbol club de chimbas 0:1

73e minuut.
Antoniadis trapt de bal weg. Rąbek is nu in balbezit. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Rąbek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Burman is nu in balbezit. Burman passt de bal zonder na te denken. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teculia 50%, futbol club de chimbas 50%.
teculia - futbol club de chimbas 0:1