Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Animals de La Patria Kebradura
Cholo Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.8 gemiddelde waardering 26.3
solide Schieten zwak
matig Passen zwak
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
do Brasil geeft een lange en hoge pass. Mughione rent richting de bal. Mughione geeft een lange en hoge pass. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... Obsatz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - Kebradura 1:0

10e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Neculau geeft een hoge lob. Ferroni Marciano kopt de bal weg. Mughione rent richting de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Mughione de bal onder controle te krijgen. Ferroni Marciano probeert naar een medespeler te passen. Mughione is nu in balbezit. Mughione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - Kebradura 2:0

15e minuut.
do Brasil geeft een lange en hoge pass. Posa heeft problemen om de bal te vangen. Mughione is nu in balbezit. Mughione schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pulcinella de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - Kebradura 3:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marifil komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Wangels passt de bal zonder na te denken. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione passt de bal in één keer door. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Huberty kopt de bal weg. Mughione rent richting de bal. Mughione passt de bal zonder na te denken. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Giunta probeert de bal aan de voet te houden. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Posa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Posa kan niet meer verder spelen. Knysak komt het veld opgelopen.

26e minuut.
do Brasil rent richting de bal. do Brasil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arzeno de bal. Mughione is nu in balbezit. Mughione draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - Kebradura 4:0

28e minuut.
Figurski rent richting de bal. Figurski passt de bal met de wreef. Ferroni Marciano probeert naar een medespeler te passen. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak haalt uit met een fantastische trap. Obsatz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - Kebradura 5:0

32e minuut.
Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano passt de bal zonder na te denken. Knysak heeft problemen om de bal te vangen. Mughione is nu in balbezit. Mughione schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Demuner rent richting de bal. Demuner passt de bal zonder na te denken. Knysak rent richting de bal. Knysak probeert naar een medespeler te passen. Mughione rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animals de La Patria 28%, Kebradura 72%.
Animals de La Patria - Kebradura 5:0

46e minuut.
Montani komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Giunta rent richting de bal. Scorzo verovert de bal door een tackle van achteren. Scorzo speelt de bal door. Kodela is nu in balbezit. Kodela schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - Kebradura 5:1

70e minuut.
Knysak passt de bal in één keer door. Demuner rent richting de bal. do Brasil verovert de bal door een tackle van achteren. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Arzeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wangels onderschept slim de pass. Wangels probeert naar een medespeler te passen. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - Kebradura 6:1

76e minuut.
Knysak is nu in balbezit. Knysak passt de bal in één keer door. Pulcinella probeert de bal met de borst te controleren. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obsatz trapt de bal weg. Neculau geeft een hoge lob. Ferroni Marciano kopt de bal weg. Obsatz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. do Brasil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione verovert de bal door een tackle van achteren. Mughione geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Giunta met een snelle inworp. Wangels met een sublieme pass. Mughione speelt de bal door. Klungelig pakt Montani de bal. Montani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animals de La Patria 22%, Kebradura 78%.
Animals de La Patria - Kebradura 6:1