Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Simon Athletic futbol club de chimbas
ixi Tactiek la clasica
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 28
excellent Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Leftraru is nu in balbezit. Manganiello is nu in balbezit. Manganiello passt de bal met de wreef. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru draait met de bal, schiet en ... Gulcă bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru passt de bal in één keer door. Peperoni heeft problemen om de bal te vangen. Peperoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - futbol club de chimbas 1:0

9e minuut.
Manganiello onderschept slim de pass. Manganiello passt de bal zonder na te denken. Gau speelt de bal door. Leftraru rent richting de bal. Leftraru schiet op doel. Gulcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Afonso speelt de bal door. Nemcsák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manganiello. Nemcsák roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nemcsák kan niet meer verder spelen. Flores komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Leftraru probeert naar een medespeler te passen. Rąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Markova tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Markova krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Posadas Goris kopt de bal weg. Peperoni probeert de bal met de borst te controleren. Peperoni met een sublieme pass. Leftraru rent richting de bal. Leftraru haalt uit met een fantastische trap. Gulcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peperoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manganiello rent richting de bal. Manganiello schiet op doel. Lapisa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mainetti verovert de bal door een tackle van achteren. Mainetti geeft een lange en hoge pass. Flores is nu in balbezit. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Severino geeft een lange en hoge pass. Curinao rent richting de bal. Met opzet legt Michnowiec zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Michnowiec moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Michnowiec schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Curinao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mainetti met een snel genomen vrije trap. Manganiello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - futbol club de chimbas 2:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru geeft een hoge lob. Manganiello maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Leftraru is nu in balbezit. Leftraru passt de bal in één keer door. Markova met een sublieme pass. Leftraru is nu in balbezit. Leftraru haalt uit met een fantastische trap. Gulcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni geeft een hoge lob. Manganiello maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Leftraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manganiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Manganiello passt de bal zonder na te denken. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. Gulcă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 28%, futbol club de chimbas 72%.
Ben Simon Athletic - futbol club de chimbas 2:0

57e minuut.
Gau probeert naar een medespeler te passen. Markova met een sublieme pass. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni schiet op doel. Gulcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - futbol club de chimbas 3:0

59e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Mihai kopt de bal weg. Klungelig pakt Leftraru de bal. Leftraru draait met de bal, schiet en ... Gulcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Markova met een sublieme pass. Gau is nu in balbezit. Gau passt de bal met de wreef. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gulcă bokst de bal weg. Angius kopt de bal weg. Rąbek rent richting de bal. Rąbek passt de bal met de wreef. Manganiello rent richting de bal. Manganiello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Manganiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Markova is nu in balbezit. Markova passt de bal met de wreef. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. Gulcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leftraru rent richting de bal. Leftraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - futbol club de chimbas 4:0

68e minuut.
Markova speelt de bal door. Afonso met een sublieme pass. Posadas Goris met een sublieme pass. Manganiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Manganiello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - futbol club de chimbas 5:0

70e minuut.
Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapisa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leftraru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Curinao met een snel genomen vrije trap. Peperoni krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Manganiello rent richting de bal. Manganiello passt de bal in één keer door. Peperoni rent richting de bal. Peperoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - futbol club de chimbas 6:0

74e minuut.
Severino geeft een hoge lob. Curinao kopt de bal weg. Klungelig pakt Filemon de bal. Afonso rent richting de bal. Posadas Goris geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leftraru rent richting de bal. Leftraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - futbol club de chimbas 7:0

78e minuut.
Gau geeft een lange en hoge pass. Peperoni heeft problemen om de bal te vangen. Manganiello is nu in balbezit. Manganiello haalt uit met een fantastische trap. Gulcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - futbol club de chimbas 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 18%, futbol club de chimbas 82%.
Ben Simon Athletic - futbol club de chimbas 8:0