Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teculia AC OLYMPIC
Normal Tactiek a ver lucas?
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
20.3 gemiddelde waardering 45.7
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Topos heeft problemen om de bal te vangen. Topos geeft een hoge lob. Cornetto heeft problemen om de bal te vangen. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Clasie verovert de bal door een tackle van achteren. Clasie probeert naar een medespeler te passen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Antoniadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:1

8e minuut.
Clasie geeft een hoge lob. Tătaru kopt de bal weg. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:2

9e minuut.
Daar is Condorelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condorelli speelt de bal door. Silvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Clasie onderschept slim de pass. Clasie geeft een hoge lob. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos geeft een hoge lob. Tătaru springt en kopt de bal. Antoniadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Hägglund is nu in balbezit. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund is nu in balbezit. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:3

16e minuut.
Cornetto kopt de bal weg. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hägglund krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ustari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clasie rent richting de bal. Clasie speelt de bal door. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tătaru probeert de bal aan de voet te houden. Clasie is nu in balbezit. Clasie geeft een hoge lob. Tătaru heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:4

24e minuut.
Inworp. Topos met een snelle inworp. Hajducki geeft een lange en hoge pass. Hägglund krijgt zijn hoofd ertegen. Antoniadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:5

31e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru is nu in balbezit. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Condorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Goris onderschept slim de pass. Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki geeft een hoge lob. Tătaru springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:6

35e minuut.
Tătaru met een snelle inworp. Sârb rent richting de bal. Sârb met een sublieme pass. Hägglund rent richting de bal. Hägglund draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cornetto geeft een hoge lob. Inworp. Topos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajducki geeft een hoge lob. Tătaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Antoniadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Cornetto heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:7

41e minuut.
Tătaru kopt de bal weg. Daar is Hägglund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru onderschept slim de pass. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sârb geeft een lange en hoge pass. Daar is Hägglund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:8

42e minuut.
Condorelli met een sublieme pass. Daar is Campetella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sârb rent richting de bal. Sârb passt de bal zonder na te denken. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund draait met de bal, schiet en ... Antoniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Silvera heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teculia 81%, AC OLYMPIC 19%.
teculia - AC OLYMPIC 0:9

48e minuut.
Ustari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sârb rent richting de bal. Sârb speelt de bal door. Hägglund rent richting de bal. Hägglund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klotz is nu in balbezit. Klotz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hägglund de bal. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Antoniadis bokst de bal weg. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Topos rent richting de bal. Topos geeft een hoge lob. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hajducki verovert de bal door een tackle van achteren. Hajducki passt de bal zonder na te denken. Quiroga rent richting de bal. Quiroga geeft een lange en hoge pass. Hajducki geeft een hoge lob. Antoniadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:10

62e minuut.
Schulz is nu in balbezit. Clasie onderschept slim de pass. Clasie geeft de bal voor. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:11

62e minuut.
Campetella heeft problemen om de bal te vangen. Clasie rent richting de bal. Clasie geeft een lange en hoge pass. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Goris onderschept slim de pass. Goris passt de bal zonder na te denken. Hajducki speelt de bal door. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cornetto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârb met de inworp. Clasie rent richting de bal. Clasie geeft een lange en hoge pass. Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:12

69e minuut.
Hajducki is nu in balbezit. Hajducki probeert naar een medespeler te passen. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hägglund de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - AC OLYMPIC 0:13

73e minuut.
Orfali geeft een hoge lob. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru probeert naar een medespeler te passen. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sârb geeft een lange en hoge pass. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos passt de bal met de wreef. Daar is Hägglund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hägglund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Goris geeft een lange en hoge pass. Silvera kopt de bal weg. Klungelig pakt Sârb de bal. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Sârb met de inworp. Condorelli rent richting de bal. Clasie verovert de bal door een tackle van achteren. Clasie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Clasie is nu in balbezit. Clasie probeert naar een medespeler te passen. Sârb speelt de bal door. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund schiet op doel. Antoniadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ustari geeft een lange en hoge pass. Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman speelt de bal door. Sârb rent richting de bal. Sârb geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hajducki heeft problemen om de bal te vangen. Vulich probeert naar een medespeler te passen. Topos speelt de bal door. Hajducki geeft een hoge lob. Tătaru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Clasie kopt de bal weg. Klungelig pakt Sârb de bal. Sârb passt de bal met de wreef. Hägglund rent richting de bal. Hägglund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teculia 82%, AC OLYMPIC 18%.
teculia - AC OLYMPIC 0:13