Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC OLYMPIC teculia
a ver lucas? Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Burman kopt de bal weg. Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman passt de bal zonder na te denken. Sârb geeft een hoge lob. Grimi springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 1:0

5e minuut.
Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb onderschept slim de pass. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Grimi is nu in balbezit. Grimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 2:0

7e minuut.
Ustari met een snelle inworp. Sârb is nu in balbezit. Sârb geeft een lange en hoge pass. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 3:0

9e minuut.
Clasie met een sublieme pass. Topos met een sublieme pass. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 4:0

9e minuut.
Campetella heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru onderschept slim de pass. Tătaru passt de bal in één keer door. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Topos passt de bal met de wreef. Tătaru heeft problemen om de bal te vangen. Silvera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silvera krijgt een gele kaart. Tătaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grimi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Antoniadis trapt de bal weg van het doel. Clasie geeft de bal voor. Grimi kopt de bal weg. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Antoniadis probeert naar een medespeler te passen. Clasie rent richting de bal. Clasie geeft de bal voor. Grimi is nu in balbezit. Grimi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Sârb de bal. Sârb geeft een hoge lob. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi schiet op doel. Tătaru probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 5:0

18e minuut.
Campetella heeft problemen om de bal te vangen. Campetella speelt de bal door. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Rosada rent richting de bal. Clasie onderschept slim de pass. Clasie geeft een hoge lob. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Penna onderschept slim de pass. Sârb is nu in balbezit. Sârb passt de bal zonder na te denken. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 6:0

28e minuut.
Goris geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Burman de bal onder controle te krijgen. Topos geeft een lange en hoge pass. Tătaru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 7:0

29e minuut.
Tătaru met een snelle inworp. Daar is Sârb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârb geeft een hoge lob. Grimi heeft problemen om de bal te vangen. Grimi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Penna probeert naar een medespeler te passen. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos passt de bal met de wreef. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Antoniadis trapt de bal weg van het doel. Topos geeft de bal voor. Tătaru kan de bal niet met de borst controleren. Tătaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Sârb met een snelle inworp. Condorelli rent richting de bal. Clasie verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Topos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topos geeft de bal voor. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvera verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel. Antoniadis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 11%, teculia 89%.
AC OLYMPIC - teculia 8:0

47e minuut.
Klungelig pakt Sârb de bal. Rosada rent richting de bal. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb geeft een hoge lob. Tătaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 9:0

48e minuut.
Camejo speelt de bal door. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru begaat een overtreding. Tătaru krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Daar is Penna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penna passt de bal zonder na te denken. Goris met een sublieme pass. Topos heeft problemen om de bal te vangen. Topos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ustari onderschept slim de pass. Ustari geeft de bal voor. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 10:0

59e minuut.
Sârb is nu in balbezit. Sârb geeft een hoge lob. Daar is Cornetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimi rent richting de bal. Grimi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Antoniadis met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Burman de bal. Burman geeft een lange en hoge pass. Topos geeft een lange en hoge pass. Tătaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tataris geeft de bal voor. Topos is nu in balbezit. Topos geeft de bal voor. Tătaru kan de bal niet met de borst controleren. Tătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 11:0

62e minuut.
Condorelli probeert naar een medespeler te passen. Topos geeft de bal voor. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 12:0

63e minuut.
Cornetto is nu in balbezit. Cornetto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătaru met de inworp. Sârb geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb geeft de bal voor. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru schiet op doel. Antoniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 13:0

75e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sârb zal de hoekschop nemen. Topos springt en kopt de bal. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi schiet op doel. Antoniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grimi rent richting de bal. Tătaru rent richting de bal. Grimi is nu in balbezit. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Quiroga geeft de bal voor. Orfali bereikt de bal nog maar net als eerste. Orfali geeft de bal voor. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rosada probeert de bal met de borst te controleren. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb met een sublieme pass. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - teculia 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 26%, teculia 74%.
AC OLYMPIC - teculia 14:0