Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol club de chimbas Juventud de Bernal
la clasica Tactiek 5 3 1 2
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 47.2
zwak Schieten formidabel
slecht Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Antonio speelt de bal door. van Berckel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Berckel geeft een hoge lob. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Angius geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nesci met een snelle inworp. Judek is nu in balbezit. Judek passt de bal zonder na te denken. Gulcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daňhelka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Juventud de Bernal 0:1

7e minuut.
Antonio rent richting de bal. Antonio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Judek de bal. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Juventud de Bernal 0:2

13e minuut.
Daňhelka rent richting de bal. Nemcsák verovert de bal door een tackle van achteren. Judek onderschept slim de pass. Antonio is nu in balbezit. Antonio schiet op doel. Gulcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek haalt uit met een fantastische trap. Angius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Berckel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Berckel geeft de bal voor. Gulcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Judek krijgt zijn hoofd ertegen. Gulcă bokst de bal weg.

17e minuut.
Filemon speelt de bal door. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nesci. Nesci krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rąbek passt de bal in één keer door. Avelino rent richting de bal. van Berckel maakt een afschuwelijke overtreding. van Berckel krijgt een gele kaart. Avelino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Avelino kan niet meer verder spelen. Flores komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Antonio rent richting de bal. Antonio passt de bal in één keer door. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka draait met de bal, schiet en ... Gulcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Juventud de Bernal 0:3

25e minuut.
Flores rent richting de bal. Girovský verovert de bal door een tackle van achteren. Girovský met een sublieme pass. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nesci met de inworp. Muller met een sublieme pass. Nesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesci geeft een hoge lob. Angius kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daňhelka is nu in balbezit. Daňhelka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Juventud de Bernal 0:4

33e minuut.
Yüce geeft een lange en hoge pass. Yüce is nu in balbezit. Met opzet legt Filemon zijn tegenspeler op de grond. Filemon krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Judek rent richting de bal. Antonio rent richting de bal. Antonio passt de bal zonder na te denken. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek schiet op doel. Gulcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Antonio passt de bal in één keer door. Angius bereikt de bal nog maar net als eerste. Angius geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Berckel neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Judek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Juventud de Bernal 0:5

41e minuut.
Judek passt de bal zonder na te denken. Antonio is nu in balbezit. Antonio geeft de bal voor. Daňhelka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Severino de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Rąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio rent richting de bal. Antonio passt de bal in één keer door. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka geeft de bal voor. Gulcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nemcsák kopt de bal weg. Gulcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Nesci is nu in balbezit. Nesci geeft een lange en hoge pass. Nemcsák heeft problemen om de bal te vangen. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka haalt uit met een fantastische trap. Gulcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club de chimbas 89%, Juventud de Bernal 11%.
futbol club de chimbas - Juventud de Bernal 0:5

48e minuut.
Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio passt de bal met de wreef. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka schiet op doel. Gulcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Juventud de Bernal 0:6

49e minuut.
Antonio passt de bal in één keer door. Judek is nu in balbezit. Nemcsák controleert de bal met de borst. Daňhelka rent richting de bal. Daňhelka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ... Gulcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Juventud de Bernal 0:7

51e minuut.
Nesci kan de bal niet met de borst controleren. Nesci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nemcsák de bal. Daňhelka is nu in balbezit. Daňhelka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nesci is nu in balbezit. Nesci passt de bal zonder na te denken. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel. Gulcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - Juventud de Bernal 0:8

59e minuut.
Yüce verovert de bal door een tackle van achteren. Yüce met een sublieme pass. Judek is nu in balbezit. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yüce rent richting de bal. Filemon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yüce is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farofeiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Judek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek schiet op doel. Gulcă bokst de bal weg.

71e minuut.
Silnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flores controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nesci neemt vlug de vrije trap. Daňhelka rent richting de bal. Daňhelka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Gulcă met een sublieme pass. Nesci rent richting de bal. Nesci probeert naar een medespeler te passen. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Angius is nu in balbezit. Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Judek met een sublieme pass. Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Antonio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Daňhelka de bal. Daňhelka passt de bal met de wreef. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Severino rent richting de bal. Judek onderschept slim de pass. Judek passt de bal zonder na te denken. Daňhelka rent richting de bal. Daňhelka draait met de bal, schiet en ... Gulcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Antonio passt de bal zonder na te denken. Nesci rent richting de bal. Nesci met een sublieme pass. Klungelig pakt Daňhelka de bal. Daňhelka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club de chimbas 80%, Juventud de Bernal 20%.
futbol club de chimbas - Juventud de Bernal 0:8