Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Lost teculia
424 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
41 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 19
formidable Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Livre rent richting de bal. Livre geeft een hoge lob. Daar is Rosada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Biaggoni met de inworp. Rosada is nu in balbezit. Gwalbert onderschept slim de pass. Gwalbert geeft een hoge lob. Stăvaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 1:0

15e minuut.
Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggoni onderschept slim de pass. Biaggoni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gwalbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwalbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 2:0

21e minuut.
Daar is Vulich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru schiet op doel. Antoniadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 3:0

22e minuut.
Schulz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert passt de bal in één keer door. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Stăvaru de bal. Gwalbert rent richting de bal. Stăvaru rent richting de bal. Biaggoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 4:0

27e minuut.
Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Rosada geeft een hoge lob. Rieckmann geeft een lange en hoge pass. Biaggoni is nu in balbezit. Biaggoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Antoniadis trapt de bal weg van het doel. Mihăilescu kopt de bal weg. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Gwalbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwalbert passt de bal met de wreef. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru schiet op doel. Antoniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 5:0

37e minuut.
Gwalbert onderschept slim de pass. Gwalbert speelt de bal door. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru draait met de bal, schiet en ... Antoniadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 6:0

39e minuut.
Fică met een sublieme pass. Biaggoni is nu in balbezit. Biaggoni passt de bal zonder na te denken. Stăvaru is nu in balbezit. Stăvaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert passt de bal met de wreef. Stăvaru rent richting de bal. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 24%, teculia 76%.
The Lost - teculia 7:0

46e minuut.
Vulich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Burman de bal. Burman probeert naar een medespeler te passen. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 8:0

47e minuut.
Stăvaru verovert de bal door een tackle van achteren. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Stăvaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stăvaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 9:0

53e minuut.
Latovlevici trapt de bal weg. Gwalbert kopt de bal weg. Klungelig pakt Cornetto de bal. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biaggoni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stăvaru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Biaggoni geeft een lange en hoge pass. Burman controleert de bal met de borst. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru schiet op doel. Silvera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Vulich heeft problemen om de bal te vangen. Gwalbert is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vulich ... Strafschop! Gwalbert raakt geblesseerd tijdens het duel. Stăvaru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 10:0

57e minuut.
Campriani geeft een hoge lob. Daar is Quiroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggoni rent richting de bal. Biaggoni geeft de bal voor. Stăvaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Condorelli speelt de bal door. Campriani rent richting de bal. Campriani geeft een hoge lob. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru draait met de bal, schiet en ... Antoniadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Biaggoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Stăvaru de bal. Cornetto is nu in balbezit. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen met een sublieme pass. Cornetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggoni is nu in balbezit. Biaggoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Antoniadis met een harde bal richting middenveld. Gwalbert rent richting de bal. Stăvaru is nu in balbezit. Stăvaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 11:0

71e minuut.
Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilescu geeft de bal voor. Stăvaru krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Cornetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gwalbert speelt de bal door. Klungelig pakt Stăvaru de bal. Stăvaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 12:0

77e minuut.
Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu onderschept slim de pass. Mihăilescu speelt de bal door. Stăvaru is nu in balbezit. Stăvaru schiet op doel. Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 13:0

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antoniadis met een harde bal richting middenveld. Quiroga kan de bal niet met de borst controleren. Biaggoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggoni haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 14:0

80e minuut.
Klungelig pakt Campetella de bal. Stăvaru onderschept slim de pass. Gwalbert rent richting de bal. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cornetto onderschept slim de pass. Cornetto speelt de bal door. Biaggoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggoni draait met de bal, schiet en ... Antoniadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - teculia 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 27%, teculia 73%.
The Lost - teculia 15:0