Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teculia The Lost
Normal Tactiek 424
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


13e minuut.
Nafpliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Nafpliotis probeert naar een medespeler te passen. Deya rent richting de bal. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Rosada is nu in balbezit. Fortunato onderschept slim de pass. Fortunato probeert naar een medespeler te passen. Theisen rent richting de bal. Theisen draait met de bal, schiet en ... Antoniadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Fortunato kan de bal niet met de borst controleren. Fortunato passt de bal zonder na te denken. Theisen is nu in balbezit. Deya rent richting de bal. Deya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Deya met een sublieme pass. Silvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvera geeft de bal voor. Theisen is nu in balbezit. Theisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - The Lost 0:1

28e minuut.
Cornetto geeft een lange en hoge pass. Campriani probeert naar een medespeler te passen. Biniaś rent richting de bal. Biniaś geeft een hoge lob. Theisen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - The Lost 0:2

31e minuut.
Campriani rent richting de bal. Campriani passt de bal zonder na te denken. Biniaś rent richting de bal. Biniaś geeft een hoge lob. Theisen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Campriani geeft de bal voor. Deya rent richting de bal. Deya probeert naar een medespeler te passen. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - The Lost 0:3

40e minuut.
Daar is Quiroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deya is nu in balbezit. Deya passt de bal zonder na te denken. Theisen is nu in balbezit. Theisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Campriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campriani met een sublieme pass. Deya probeert naar een medespeler te passen. Theisen is nu in balbezit. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teculia 68%, The Lost 32%.
teculia - The Lost 0:3

49e minuut.
Fortunato geeft de bal voor. Silvera kopt de bal weg. Biniaś rent richting de bal. Deya rent richting de bal. Deya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - The Lost 0:4

58e minuut.
Biniaś kan de bal niet met de borst controleren. Biniaś passt de bal in één keer door. Quiroga is nu in balbezit. Biniaś rent richting de bal. Biniaś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Deya is nu in balbezit. Camejo met een sublieme pass. Theisen is nu in balbezit. Theisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teculia - The Lost 0:5

76e minuut.
Deya probeert naar een medespeler te passen. Theisen is nu in balbezit. Camejo is nu in balbezit. Theisen onderschept slim de pass. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Campriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Campriani geeft een hoge lob. Silvera rent richting de bal. Theisen verovert de bal door een tackle van achteren. Theisen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Daar is Nafpliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deya is nu in balbezit. Deya passt de bal met de wreef. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fortunato passt de bal zonder na te denken. Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaś speelt de bal door. Deya is nu in balbezit. Deya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teculia 77%, The Lost 23%.
teculia - The Lost 0:5