Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC OLYMPIC Kebradura
a ver lucas? Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 25.3
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa geeft de bal voor. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru schiet op doel. Obsatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Elía passt de bal met de wreef. Demuner is nu in balbezit. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb geeft de bal voor. Tătaru krijgt zijn hoofd ertegen. Obsatz bokst de bal weg. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Topos rent richting de bal. Topos geeft een hoge lob. Daar is Hägglund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 1:0

8e minuut.
Rava met een snelle inworp. Cornetto kan de bal niet met de borst controleren. Cornetto passt de bal met de wreef. Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asprilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Clasie met een sublieme pass. Tătaru is nu in balbezit. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund schiet op doel. Obsatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 2:0

12e minuut.
Cornetto is nu in balbezit. Correa is nu in balbezit. Correa geeft een lange en hoge pass. Rava bereikt de bal nog maar net als eerste. Rava geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ustari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustari geeft de bal voor. Tătaru kopt de bal weg. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund haalt uit met een fantastische trap. Obsatz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Clasie speelt de bal door. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb geeft een lange en hoge pass. Topos rent richting de bal. Topos geeft de bal voor. Obsatz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arzeno heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 3:0

18e minuut.
Daar is Kodela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodela passt de bal met de wreef. Fondato rent richting de bal. Tătaru onderschept slim de pass. Tătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 4:0

23e minuut.
Elía heeft problemen om de bal te vangen. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Clasie geeft een lange en hoge pass. Tătaru rent richting de bal. Tătaru met een sublieme pass. Hägglund rent richting de bal. Hägglund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 5:0

26e minuut.
Klungelig pakt Kodela de bal. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela begaat een overtreding. Kodela krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru passt de bal met de wreef. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tătaru rent richting de bal. Hägglund rent richting de bal. Arzeno onderschept slim de pass. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 6:0

45e minuut.
Hajducki kan de bal niet met de borst controleren. Asprilla is nu in balbezit. Hajducki verovert de bal door een tackle van achteren. Hajducki geeft een lange en hoge pass. Hägglund krijgt zijn hoofd ertegen. Obsatz bokst de bal weg. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 29%, Kebradura 71%.
AC OLYMPIC - Kebradura 7:0

47e minuut.
Clasie onderschept slim de pass. Clasie speelt de bal door. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Sârb speelt de bal door. Hägglund speelt de bal door. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Obsatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 8:0

51e minuut.
Topos met de inworp. Hajducki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tătaru de bal onder controle te krijgen. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 9:0

52e minuut.
Kodela onderschept slim de pass. Clasie onderschept slim de pass. Clasie passt de bal met de wreef. Hägglund is nu in balbezit. Hägglund haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 10:0

55e minuut.
Arzeno speelt de bal door. Klungelig pakt Sârb de bal. Sârb speelt de bal door. Hägglund rent richting de bal. Hägglund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ustari is nu in balbezit. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft een lange en hoge pass. Hägglund krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 11:0

61e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Tătaru passt de bal in één keer door. Hägglund rent richting de bal. Hägglund haalt uit met een fantastische trap. Obsatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 12:0

64e minuut.
Fondato rent richting de bal. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb speelt de bal door. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 13:0

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kodela stond buitenspel. Orfali maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 14:0

70e minuut.
Ustari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustari geeft een hoge lob. Demuner kopt de bal weg. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tătaru rent richting de bal. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb passt de bal zonder na te denken. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Demuner onderschept slim de pass. Clasie verovert de bal door een tackle van achteren. Clasie met een sublieme pass. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 15:0

78e minuut.
Fondato is nu in balbezit. Hägglund verovert de bal door een tackle van achteren. Hägglund schiet op doel. Pulcinella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obsatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 16:0

79e minuut.
Inworp. Ustari met een snelle inworp. Sârb met een sublieme pass. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Elía passt de bal in één keer door. Clasie speelt de bal door. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 17:0

86e minuut.
Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru is nu in balbezit. Hägglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägglund haalt uit met een fantastische trap. Obsatz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 18:0

88e minuut.
Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos met een sublieme pass. Daar is Hägglund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hägglund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Kebradura 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 20%, Kebradura 80%.
AC OLYMPIC - Kebradura 19:0