Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Lost futbol club de chimbas
424 Tactiek la clasica
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 31.5
solid Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Severino geeft de bal voor. Michnowiec is nu in balbezit. Landívar begaat een overtreding. Landívar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller geeft de bal voor. Michnowiec springt en kopt de bal. Giorgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Muller met een sublieme pass. Zarl is nu in balbezit. Zarl speelt de bal door. Theisen heeft problemen om de bal te vangen. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zarl speelt de bal door. Deya is nu in balbezit. Deya passt de bal zonder na te denken. Theisen is nu in balbezit. Theisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lapisa is nu in balbezit. Biniaś verovert de bal door een tackle van achteren. Biniaś probeert naar een medespeler te passen. Theisen is nu in balbezit. Theisen schiet op doel. Gulcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Biniaś is nu in balbezit. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Fortunato begaat een overtreding. Fortunato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 50%, futbol club de chimbas 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Lost - futbol club de chimbas 0:0

46e minuut.
Angius geeft een hoge lob. Inworp. Biniaś met een snelle inworp. Deya rent richting de bal. Deya geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Filemon met een sublieme pass. Rieckmann speelt de bal door. Fică heeft problemen om de bal te vangen. Michnowiec rent richting de bal. Michnowiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mihai heeft problemen om de bal te vangen. Theisen is nu in balbezit. Theisen passt de bal in één keer door. Deya rent richting de bal. Deya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rąbek kopt de bal weg. Fortunato met een sublieme pass. Campriani is nu in balbezit. Filemon onderschept slim de pass. Filemon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fică probeert de bal met de borst te controleren. Michnowiec onderschept slim de pass. Rieckmann rent richting de bal. Michnowiec onderschept slim de pass. Michnowiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 52%, futbol club de chimbas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Lost - futbol club de chimbas 0:0