Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Simon Athletic Kebradura
ixi Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 25.8
very good Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


4e minuut.
Monoukian speelt de bal door. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker speelt de bal door. Campetella is nu in balbezit. Campetella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - Kebradura 1:0

5e minuut.
Asprilla passt de bal met de wreef. Fondato is nu in balbezit. Campetella onderschept slim de pass. Campetella schiet op doel. Pulcinella probeert de bal aan de voet te houden. Obsatz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Campetella passt de bal met de wreef. Monoukian met een sublieme pass. Demuner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainetti verovert de bal door een tackle van achteren. Mainetti draait met de bal, schiet en ... Obsatz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manganiello rent richting de bal. Manganiello schiet op doel. Pulcinella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - Kebradura 2:0

18e minuut.
Monoukian is nu in balbezit. Met opzet legt Fondato zijn tegenspeler op de grond. Monoukian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monoukian met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mainetti de bal. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainetti is nu in balbezit. Mainetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - Kebradura 3:0

20e minuut.
Elía bereikt de bal nog maar net als eerste. Markova verovert de bal door een tackle van achteren. Markova met een sublieme pass. Campetella heeft problemen om de bal te vangen. Campetella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Monoukian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fondato. Monoukian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afonso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mainetti geeft de bal voor. Klungelig pakt Campetella de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - Kebradura 4:0

24e minuut.
Monoukian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

26e minuut.
Mainetti is nu in balbezit. Mainetti passt de bal met de wreef. Rava is nu in balbezit. Manganiello verovert de bal door een tackle van achteren. Manganiello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fondato rent richting de bal. Markova verovert de bal door een tackle van achteren. Markova speelt de bal door. Campetella is nu in balbezit. Campetella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Demuner rent richting de bal. Mejliker verovert de bal door een tackle van achteren. Mejliker geeft een hoge lob. Manganiello rent richting de bal. Manganiello speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mejliker met de inworp. Demuner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainetti verovert de bal door een tackle van achteren. Mainetti geeft een hoge lob. Manganiello springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 16%, Kebradura 84%.
Ben Simon Athletic - Kebradura 4:0

51e minuut.
Campetella onderschept slim de pass. Mainetti is nu in balbezit. Campetella rent richting de bal. Campetella draait met de bal, schiet en ... Obsatz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - Kebradura 5:0

52e minuut.
Manganiello passt de bal in één keer door. Afonso geeft een hoge lob. Campetella kopt de bal weg. Mainetti rent richting de bal. Mainetti draait met de bal, schiet en ... Obsatz bokst de bal weg.

60e minuut.
Faganelli probeert naar een medespeler te passen. Mejliker speelt de bal door. Daar is Campetella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campetella haalt uit met een fantastische trap. Obsatz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - Kebradura 6:0

65e minuut.
Rava is nu in balbezit. Manganiello verovert de bal door een tackle van achteren. Manganiello geeft een hoge lob. Klungelig pakt Campetella de bal. Campetella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Faganelli probeert naar een medespeler te passen. Mainetti is nu in balbezit. Mainetti probeert naar een medespeler te passen. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Doeltrap. Obsatz trapt de bal weg van het doel. Mejliker kopt de bal weg. Mainetti is nu in balbezit. Mainetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 21%, Kebradura 79%.
Ben Simon Athletic - Kebradura 6:0