Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol club de chimbas AC OLYMPIC
la clasica Tactiek a ver lucas?
47% Balbezit 53%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.6 gemiddelde waardering 48.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


11e minuut.
Lapisa kopt de bal weg. Klungelig pakt Rąbek de bal. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Grimi is nu in balbezit. Grimi schiet op doel. Gulcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Muller met een sublieme pass. Flores met een sublieme pass. Avelino heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Tătaru geeft een lange en hoge pass. Grimi rent richting de bal. Grimi haalt uit met een fantastische trap. Gulcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - AC OLYMPIC 0:1

20e minuut.
Clasie kopt de bal weg. Daar is Sârb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârb geeft een lange en hoge pass. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - AC OLYMPIC 0:2

23e minuut.
Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb geeft een hoge lob. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Gulcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - AC OLYMPIC 0:3

28e minuut.
Angius rent richting de bal. Angius passt de bal in één keer door. Daar is Grimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb onderschept slim de pass. Sârb geeft een hoge lob. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel. Gulcă bokst de bal weg.

40e minuut.
Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb geeft de bal voor. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Gulcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - AC OLYMPIC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club de chimbas 81%, AC OLYMPIC 19%.
futbol club de chimbas - AC OLYMPIC 0:4

46e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb geeft een hoge lob. Tătaru probeert de bal met de borst te controleren. Tătaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Flores geeft de bal voor. Topos rent richting de bal. Topos probeert naar een medespeler te passen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - AC OLYMPIC 0:5

53e minuut.
Goris rent richting de bal. Goris passt de bal met de wreef. Topos geeft de bal voor. Grimi maakt een snoekduik en kopt de bal. Gulcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tataris geeft de bal voor. Topos rent richting de bal. Topos met een sublieme pass. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sârb met een sublieme pass. Grimi is nu in balbezit. Grimi passt de bal zonder na te denken. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Gulcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Topos verovert de bal door een tackle van achteren. Topos passt de bal zonder na te denken. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru schiet op doel. Gulcă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Severino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topos rent richting de bal. Topos geeft de bal voor. Grimi heeft problemen om de bal te vangen. Grimi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Clasie verovert de bal door een tackle van achteren. Clasie geeft een hoge lob. Tătaru is nu in balbezit. Grimi rent richting de bal. Grimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - AC OLYMPIC 0:6

80e minuut.
Tataris geeft een lange en hoge pass. Hajducki rent richting de bal. Hajducki passt de bal met de wreef. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru schiet op doel. Gulcă bokst de bal weg.

90e minuut.
Hajducki verovert de bal door een tackle van achteren. Hajducki speelt de bal door. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel. Gulcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club de chimbas - AC OLYMPIC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club de chimbas 80%, AC OLYMPIC 20%.
futbol club de chimbas - AC OLYMPIC 0:7