Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Simon Athletic teculia
ixi Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
10% Spel op eigen helft 90%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 20
excellent Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Campetella probeert naar een medespeler te passen. Mejliker is nu in balbezit. Mainetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 1:0

4e minuut.
Afonso kopt de bal weg. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni passt de bal in één keer door. Mainetti rent richting de bal. Mainetti haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Campetella geeft een hoge lob. Antoniadis speelt de bal door. Afonso kopt de bal weg. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Silvera kopt de bal weg. Mainetti rent richting de bal. Mainetti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Silvera de bal onder controle te krijgen. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 2:0

10e minuut.
Mainetti probeert naar een medespeler te passen. Campetella heeft problemen om de bal te vangen. Campetella met een sublieme pass. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 3:0

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Faganelli neemt de hoekschop. Peperoni rent richting de bal. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 4:0

14e minuut.
Campetella speelt de bal door. Daar is Condorelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo rent richting de bal. Peperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Peperoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Faganelli de bal onder controle te krijgen. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mainetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainetti haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 5:0

25e minuut.
Biagini probeert de bal aan de voet te houden. Afonso onderschept slim de pass. Afonso geeft een lange en hoge pass. Silvera heeft problemen om de bal te vangen. Mejliker springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Campetella speelt de bal door. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga passt de bal in één keer door. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 6:0

28e minuut.
Rosada rent richting de bal. Mainetti rent richting de bal. Mainetti speelt de bal door. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rosada is nu in balbezit. Campetella verovert de bal door een tackle van achteren. Campetella probeert naar een medespeler te passen. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Afonso zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cornetto geeft de bal voor. Inworp. Afonso met een snelle inworp. Campetella rent richting de bal. Campetella geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mainetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mainetti draait met de bal, schiet en ... Antoniadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Faganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli geeft een lange en hoge pass. Peperoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mejliker is nu in balbezit. Peperoni rent richting de bal. Peperoni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cornetto de bal onder controle te krijgen. Antoniadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Afonso zal de hoekschop nemen. Antoniadis bokst de bal weg. Mainetti is nu in balbezit. Mainetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 7:0

37e minuut.
Campetella probeert naar een medespeler te passen. Peperoni speelt de bal door. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 8:0

38e minuut.
Peperoni passt de bal met de wreef. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso met een sublieme pass. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mejliker rent richting de bal. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Mainetti de bal. Mainetti haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis bokst de bal weg. Silvera kopt de bal weg. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Peperoni rent richting de bal. Peperoni speelt de bal door. Mejliker speelt de bal door. Mainetti is nu in balbezit. Mainetti schiet op doel. Antoniadis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 9:0

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Faganelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mainetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainetti passt de bal met de wreef. Veira geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 13%, teculia 87%.
Ben Simon Athletic - teculia 10:0

52e minuut.
Faganelli passt de bal in één keer door. Campetella is nu in balbezit. Campetella probeert naar een medespeler te passen. Mejliker rent richting de bal. Mejliker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 11:0

56e minuut.
Afonso rent richting de bal. Monoukian rent richting de bal. Monoukian passt de bal in één keer door. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 12:0

58e minuut.
Klungelig pakt Peperoni de bal. Peperoni geeft een hoge lob. Cornetto heeft problemen om de bal te vangen. Mainetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Curinao probeert naar een medespeler te passen. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman is nu in balbezit. Peperoni onderschept slim de pass. Peperoni passt de bal met de wreef. Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 13:0

64e minuut.
Campetella probeert naar een medespeler te passen. Peperoni rent richting de bal. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker draait met de bal, schiet en ... Antoniadis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 14:0

66e minuut.
Afonso speelt de bal door. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni passt de bal met de wreef. Mejliker rent richting de bal. Mejliker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 15:0

70e minuut.
Antoniadis trapt de bal weg van het doel. Curinao kopt de bal weg. Campetella met een sublieme pass. Mejliker rent richting de bal. Mejliker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 16:0

75e minuut.
Monoukian is nu in balbezit. Monoukian geeft de bal voor. Mejliker rent richting de bal. Mejliker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 17:0

77e minuut.
Doeltrap. Silvera trapt de bal weg van het doel. Faganelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Mainetti de bal. Mainetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antoniadis trapt de bal weg van het doel. Afonso kopt de bal weg. Peperoni heeft problemen om de bal te vangen. Peperoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Camejo rent richting de bal. Afonso onderschept slim de pass. Afonso speelt de bal door. Daar is Peperoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peperoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - teculia 18:0

85e minuut.
Condorelli kopt de bal weg. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella passt de bal zonder na te denken. Mejliker rent richting de bal. Mejliker haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 7%, teculia 93%.
Ben Simon Athletic - teculia 18:0