Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FACA FC Excursio F. C.
hungria Tactiek RRDT
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.7 gemiddelde waardering 56.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Komosiak rent richting de bal. Komosiak geeft een hoge lob. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Excursio F. C. 0:1

6e minuut.
Oćwieja rent richting de bal. Oćwieja met een sublieme pass. Kartík is nu in balbezit. Kartík draait met de bal, schiet en ... Espot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FACA FC - Excursio F. C. 1:1

8e minuut.
Oćwieja rent richting de bal. Comandante rent richting de bal. Comandante passt de bal zonder na te denken. Kartík rent richting de bal. Kartík draait met de bal, schiet en ... Espot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Venesia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ouhssine komt het veld opgelopen. Ouhssine met een snelle inworp. Komosiak geeft de bal voor. Scoria springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Tedesco met een snelle inworp. Komosiak probeert naar een medespeler te passen. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Palumbo passt de bal in één keer door. Comandante speelt de bal door. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine geeft een lange en hoge pass. Kowal is nu in balbezit. Baliţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Baliţiu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Miovski geeft de bal voor. Comandante geeft een lange en hoge pass. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Tedesco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komosiak is nu in balbezit. Komosiak geeft een lange en hoge pass. Scoria maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

42e minuut.
Palumbo is nu in balbezit. Palumbo geeft de bal voor. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Espot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Excursio F. C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 39%, Excursio F. C. 61%.
FACA FC - Excursio F. C. 2:1

53e minuut.
Oćwieja met een snelle inworp. Jili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jili geeft een hoge lob. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. Caileo bokst de bal weg.

56e minuut.
Palumbo met een sublieme pass. Oćwieja rent richting de bal. Oćwieja passt de bal in één keer door. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov schiet op doel. Espot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Oćwieja geeft een hoge lob. Espot met een sublieme pass. Baliţiu kopt de bal weg. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel. Caileo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scoria rent richting de bal. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Inworp. Obel met de inworp. Lahesaar rent richting de bal. Kotkov onderschept slim de pass. Kotkov schiet op doel. Espot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Miovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palumbo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kotkov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Excursio F. C. 3:1

71e minuut.
Comandante passt de bal in één keer door. Kowal rent richting de bal. Kowal geeft een lange en hoge pass. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík draait met de bal, schiet en ... Espot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Komosiak rent richting de bal. Comandante onderschept slim de pass. Comandante met een sublieme pass. Kotkov rent richting de bal. Kotkov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turnić komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Antelo is nu in balbezit. Antelo geeft een hoge lob. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Espot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Excursio F. C. 4:1

80e minuut.
Filippini komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Negroni verovert de bal door een tackle van achteren. Negroni met een sublieme pass. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine geeft de bal voor. Baliţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Filippini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Lahesaar probeert naar een medespeler te passen. Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedesco geeft de bal voor. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria draait met de bal, schiet en ... Filippini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Excursio F. C. 4:2

85e minuut.
Komosiak passt de bal in één keer door. Tedesco is nu in balbezit. Oćwieja speelt de bal door. Scoria is nu in balbezit. Scoria draait met de bal, schiet en ... Filippini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Comandante de bal. Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo geeft een lange en hoge pass. Kotkov rent richting de bal. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Espot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 44%, Excursio F. C. 56%.
FACA FC - Excursio F. C. 4:2