Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desposeidos Cinema Verité
Normal Tactiek Tr
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 39
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Dragomirescu passt de bal met de wreef. Leonetti rent richting de bal. Leonetti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Roth geeft de bal voor. Daar is Tureuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonetti rent richting de bal. Leonetti draait met de bal, schiet en ... Carrario probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Kretek is nu in balbezit. Kretek passt de bal in één keer door. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Cisneros probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Walicki heeft problemen om de bal te vangen. Roth kopt de bal weg. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti rent richting de bal. Leonetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fajardo kan de bal niet met de borst controleren. Kretek is nu in balbezit. Kretek met een sublieme pass. Leonetti rent richting de bal. Leonetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - Cinema Verité 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Cahen de bal. Butler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leonetti. Leonetti krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Muscă geeft een hoge lob. Fajardo rent richting de bal. Fajardo geeft een lange en hoge pass. Leonetti is nu in balbezit. Leonetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dragomirescu speelt de bal door. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu is nu in balbezit. Leonetti rent richting de bal. Leonetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Graziosi is nu in balbezit. Dragomirescu onderschept slim de pass. Butler onderschept slim de pass. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leonetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carrario kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Cisneros de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leonetti neemt de hoekschop. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Roth met een sublieme pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu speelt de bal door. Leonetti is nu in balbezit. Leonetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Roth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kretek is nu in balbezit. Kretek geeft een hoge lob. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Carrario probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

33e minuut.
Kretek heeft problemen om de bal te vangen. Amaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek verovert de bal door een tackle van achteren. Kretek geeft een lange en hoge pass. Leonetti springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Levin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek passt de bal in één keer door. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desposeidos 81%, Cinema Verité 19%.
Desposeidos - Cinema Verité 0:1

52e minuut.
Paulucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazan passt de bal zonder na te denken. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Carrario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Carrario met een harde bal richting middenveld. Roth kopt de bal weg. Klungelig pakt Butler de bal. Leonetti onderschept slim de pass. Leonetti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kretek rent richting de bal. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Carrario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Butler geeft de bal voor. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. Carrario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Zawistowski is nu in balbezit. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth passt de bal zonder na te denken. Kretek rent richting de bal. Kretek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Roth rent richting de bal. Roth probeert naar een medespeler te passen. Levin heeft problemen om de bal te vangen. Kretek is nu in balbezit. Kretek geeft een lange en hoge pass. Carrario bokst de bal weg. Leonetti is nu in balbezit. Leonetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - Cinema Verité 0:2

74e minuut.
Walicki geeft een hoge lob. Muscă rent richting de bal. Petronacci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petronacci krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Roth rent richting de bal. Roth passt de bal zonder na te denken. Kretek probeert naar een medespeler te passen. Leonetti rent richting de bal. Leonetti speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Walicki geeft de bal voor. Dragomirescu kopt de bal weg. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti schiet op doel. Carrario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - Cinema Verité 0:3

85e minuut.
Levin kan de bal niet met de borst controleren. Fajardo rent richting de bal. Fajardo met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butler. Butler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desposeidos 78%, Cinema Verité 22%.
Desposeidos - Cinema Verité 0:3