Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanecer Refulgente Central Goya
New Horizon Tactiek 2021
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 44
very good Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Vaccarezza probeert naar een medespeler te passen. Simoncini onderschept slim de pass. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu schiet op doel. Franga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Central Goya 0:1

9e minuut.
Yosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Razum bereikt de bal nog maar net als eerste. Razum speelt de bal door. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Wendling passt de bal in één keer door. bin Salim is nu in balbezit. bin Salim geeft de bal voor. Sporchia is nu in balbezit. Sporchia schiet op doel. Duben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap. Duben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Cabała geeft de bal voor. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Szalewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szalewicz krijgt een gele kaart. Hegyeshalmi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hegyeshalmi kan niet meer verder spelen.

40e minuut.
bin Salim probeert naar een medespeler te passen. Marilican is nu in balbezit. Razum begaat een overtreding. Razum krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 63%, Central Goya 37%.
Amanecer Refulgente - Central Goya 0:1

83e minuut.
Razum geeft een hoge lob. Sporchia rent richting de bal. Paskuda is nu in balbezit. Sporchia verovert de bal door een tackle van achteren. Sporchia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
bin Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Salim geeft een hoge lob. Wendling rent richting de bal. Wendling draait met de bal, schiet en ... Paskuda probeert de bal aan de voet te houden. Duben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 62%, Central Goya 38%.
Amanecer Refulgente - Central Goya 0:1