Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVELLANEDA ROJA Excursio F. C.
X Tactiek RRDT
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
49.5 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Soumyabrata passt de bal met de wreef. Ferrato rent richting de bal. Ferrato geeft een lange en hoge pass. Berdejo rent richting de bal. Berdejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scoria rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Excursio F. C. 0:1

4e minuut.
Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala geeft een hoge lob. Domachowski kopt de bal weg. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. Espot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Romero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Geretto komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Negroni met een sublieme pass. Jędrusik is nu in balbezit. Baliţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Baliţiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Excursio F. C. 0:2

22e minuut.
Tedesco probeert naar een medespeler te passen. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu schiet op doel. Jędrusik probeert de bal aan de voet te houden. Frisoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Excursio F. C. 0:3

30e minuut.
Tedesco probeert naar een medespeler te passen. Komosiak speelt de bal door. Berdejo speelt de bal door. Komosiak rent richting de bal. Komosiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Berdejo passt de bal zonder na te denken. Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedesco speelt de bal door. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Frisoni bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Scoria maakt een snoekduik en kopt de bal. Frisoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Baliţiu is nu in balbezit. Jędrusik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baliţiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tedesco neemt zijn aanloop. Frisoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVELLANEDA ROJA 67%, Excursio F. C. 33%.
AVELLANEDA ROJA - Excursio F. C. 0:3

46e minuut.
Jili passt de bal in één keer door. Lahesaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahesaar passt de bal met de wreef. Scoria is nu in balbezit. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Frisoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Tedesco speelt de bal door. Komosiak is nu in balbezit. Komosiak passt de bal in één keer door. Berdejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft de bal voor. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria schiet op doel. Frisoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Excursio F. C. 0:4

60e minuut.
Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak passt de bal zonder na te denken. Scoria is nu in balbezit. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Frisoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Excursio F. C. 0:5

60e minuut.
D`hoker komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Berdejo rent richting de bal. Berdejo probeert naar een medespeler te passen. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Excursio F. C. 0:6

65e minuut.
Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu geeft een hoge lob. Domachowski rent richting de bal. Domachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Excursio F. C. 1:6

68e minuut.
Komosiak is nu in balbezit. Komosiak passt de bal zonder na te denken. Berdejo is nu in balbezit. Berdejo geeft een hoge lob. Baliţiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zapata komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedesco geeft een hoge lob. Daar is Jędrusik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. Frisoni bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ouhssine komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tedesco geeft een lange en hoge pass. D`hoker kopt de bal weg. Klungelig pakt Jędrusik de bal. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. Frisoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Komosiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Jędrusik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliţiu rent richting de bal. D`hoker rent richting de bal. D`hoker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ouhssine met een sublieme pass. D`hoker is nu in balbezit. Komosiak rent richting de bal. Komosiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sawala geeft een hoge lob. Măceşanu is nu in balbezit. Jili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Măceşanu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Măceşanu kan niet meer verder spelen. Bonelli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVELLANEDA ROJA 60%, Excursio F. C. 40%.
AVELLANEDA ROJA - Excursio F. C. 1:6