Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. Desposeidos
blanca Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 19.4
goed Schieten waardeloos
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


5e minuut.
AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb passt de bal met de wreef. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Carrario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Desposeidos 1:0

9e minuut.
Paulucci kopt de bal weg. Lahesaar rent richting de bal. Lahesaar geeft een hoge lob. Scoria is nu in balbezit. Scoria draait met de bal, schiet en ... Carrario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrario met een harde bal richting middenveld. Berdejo probeert naar een medespeler te passen. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Berdejo verovert de bal door een tackle van achteren. Berdejo probeert naar een medespeler te passen. D`hoker rent richting de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Tureuna probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berdejo neemt de hoekschop. AL Hareb maakt een snoekduik en kopt de bal. Carrario kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Graziosi is nu in balbezit. Graziosi geeft een lange en hoge pass. Komosiak kopt de bal weg. Carrario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Komosiak is nu in balbezit. Komosiak passt de bal in één keer door. Young is nu in balbezit. Scoria heeft problemen om de bal te vangen. Scoria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Young kopt de bal weg. Scoria is nu in balbezit. AL Hareb is nu in balbezit. D`hoker rent richting de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Desposeidos 2:0

21e minuut.
Young speelt de bal door. Daar is D`hoker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`hoker met een sublieme pass. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Desposeidos 3:0

22e minuut.
Severino bereikt de bal nog maar net als eerste. Severino speelt de bal door. Tureuna rent richting de bal. AL Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. AL Hareb schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Young onderschept slim de pass. Young passt de bal in één keer door. Berdejo is nu in balbezit. Berdejo geeft een hoge lob. Scoria springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Desposeidos 4:0

31e minuut.
Cisneros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berdejo met de inworp. Young rent richting de bal. Young geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Butler controleert de bal met de borst. Venesia onderschept slim de pass. Venesia speelt de bal door. D`hoker rent richting de bal. D`hoker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Scoria draait met de bal, schiet en ... Carrario maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Doeltrap. Carrario trapt de bal weg. Berdejo is nu in balbezit. Berdejo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Severino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria geeft een hoge lob. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Berdejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Young is nu in balbezit. Young met een sublieme pass. Berdejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdejo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Young rent richting de bal. Young passt de bal met de wreef. Komosiak speelt de bal door. Scoria rent richting de bal. Scoria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is D`hoker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb onderschept slim de pass. AL Hareb schiet op doel. Carrario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Desposeidos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 17%, Desposeidos 83%.
Excursio F. C. - Desposeidos 5:0

46e minuut.
Burman komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Berdejo met een sublieme pass. Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman geeft een hoge lob. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tedesco komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tedesco met de inworp. Young geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Komosiak rent richting de bal. Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia passt de bal zonder na te denken. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Severino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Young met de inworp. Daar is Tedesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tedesco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. AL Hareb maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cahen passt de bal zonder na te denken. Daar is Amaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venesia is nu in balbezit. Venesia geeft de bal voor. Klungelig pakt Tureuna de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Carrario met een harde bal richting middenveld. Venesia geeft een lange en hoge pass. Carrario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Tedesco rent richting de bal. Tedesco geeft een hoge lob. Daar is Tureuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`hoker rent richting de bal. D`hoker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Desposeidos 6:0

71e minuut.
Inworp. Mezaroş komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Azcona geeft een hoge lob. Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia geeft een hoge lob. Burman rent richting de bal. Burman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. AL Hareb rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Levin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tedesco is nu in balbezit. Tedesco met een sublieme pass. Burman is nu in balbezit. Burman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Young passt de bal zonder na te denken. Severino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedesco verovert de bal door een tackle van achteren. Tedesco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tureuna de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Desposeidos 7:0

85e minuut.
Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Butler de bal. Venesia rent richting de bal. Venesia geeft een lange en hoge pass. Carrario bokst de bal weg.

87e minuut.
AL Hareb rent richting de bal. Daar is D`hoker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... D`hoker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 23%, Desposeidos 77%.
Excursio F. C. - Desposeidos 7:0