Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FACA FC Cinema Verité
hungria Tactiek Tr
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 40.5
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen solide


13e minuut.
Szramka neemt vlug de vrije trap. Svansson kopt de bal weg. Palumbo speelt de bal door. Kartík is nu in balbezit. Kartík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo geeft de bal voor. Klungelig pakt Svansson de bal. Matshitse bereikt de bal nog maar net als eerste. Matshitse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Oćwieja passt de bal met de wreef. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov passt de bal in één keer door. Kartík is nu in balbezit. Kartík draait met de bal, schiet en ... Pandelescu bokst de bal weg.

30e minuut.
Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo onderschept slim de pass. Palumbo speelt de bal door. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Roth kan de bal niet met de borst controleren. Palumbo is nu in balbezit. Roth begaat een overtreding. Roth krijgt een gele kaart. Palumbo raakt geblesseerd tijdens het duel. Palumbo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kotkov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo verovert de bal door een tackle van achteren. Palumbo met een sublieme pass. Kartík is nu in balbezit. Kartík draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Cinema Verité 1:0

38e minuut.
Palumbo probeert naar een medespeler te passen. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan begaat een overtreding. Bazan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Boutell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell geeft een hoge lob. Roth rent richting de bal. Roth passt de bal met de wreef. Kretek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 36%, Cinema Verité 64%.
FACA FC - Cinema Verité 1:0

53e minuut.
Kartík kopt de bal weg. Kotkov rent richting de bal. Szramka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szramka krijgt een gele kaart. Kotkov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Palumbo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Boutell verovert de bal door een tackle van achteren. Boutell geeft een hoge lob. Pandelescu met een sublieme pass. Gekas speelt de bal door. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kretek is nu in balbezit. Gekas verovert de bal door een tackle van achteren. Gekas passt de bal in één keer door. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ferreyra passt de bal met de wreef. Palumbo is nu in balbezit. Palumbo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kotkov de bal. Kotkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zawistowski met een sublieme pass. Roth rent richting de bal. Ferreyra rent richting de bal. Roth onderschept slim de pass. Roth geeft een hoge lob. Caileo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Walicki geeft een hoge lob. Boutell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell geeft een lange en hoge pass. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kotkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotkov passt de bal met de wreef. Palumbo is nu in balbezit. Kartík rent richting de bal. Kartík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki geeft een lange en hoge pass. Comandante bereikt de bal nog maar net als eerste. Comandante geeft een lange en hoge pass. Kartík rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 34%, Cinema Verité 66%.
FACA FC - Cinema Verité 1:0