Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Plate™ Amanecer Refulgente
A ver que sale Tactiek New Horizon
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
34.5 gemiddelde waardering 45.3
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen solide


7e minuut.
Lezcano rent richting de bal. Lezcano geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bohălţeanu de bal onder controle te krijgen. Sporchia speelt de bal door. Hegyeshalmi is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Amanecer Refulgente 0:1

12e minuut.
Hegyeshalmi rent richting de bal. Hegyeshalmi met een sublieme pass. Abdu Shehhi met een sublieme pass. Sporchia rent richting de bal. Sporchia schiet op doel. Marmaras bokst de bal weg. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Amanecer Refulgente 0:2

17e minuut.
Salos passt de bal in één keer door. Arnaud rent richting de bal. Simoncini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simoncini krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Razum rent richting de bal. Razum geeft een lange en hoge pass. Daar is Bohălţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi schiet op doel. Marmaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
bin Salim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wendling komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate™ 41%, Amanecer Refulgente 59%.
River Plate™ - Amanecer Refulgente 0:2

57e minuut.
Wendling probeert naar een medespeler te passen. Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi passt de bal zonder na te denken. Sporchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporchia draait met de bal, schiet en ... Marmaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Abdu Shehhi rent richting de bal. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo geeft de bal voor. Gyurováth rent richting de bal. Gyurováth schiet op doel. Franga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaíba verovert de bal door een tackle van achteren. Guaíba geeft de bal voor. Razum bereikt de bal nog maar net als eerste. Razum geeft een lange en hoge pass. Marmaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Inworp. Maregnani komt het veld opgelopen. Pluta komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal met de wreef. Lončar probeert de bal aan de voet te houden. Arnaud rent richting de bal. Arnaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi geeft een hoge lob. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi schiet op doel. Marmaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Amanecer Refulgente 0:3

82e minuut.
Pürk geeft een hoge lob. Carballo kopt de bal weg. Wendling geeft de bal voor. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ... Marmaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Razum met een snelle inworp. Wendling speelt de bal door. Razum bereikt de bal nog maar net als eerste. Razum geeft de bal voor. Marmaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Lončar rent richting de bal. Lončar geeft een hoge lob. Inworp. Gyurováth met een snelle inworp. Lezcano probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klungelig pakt Salos de bal. Abdu Shehhi is nu in balbezit. Abdu Shehhi geeft een lange en hoge pass. Hegyeshalmi springt en kopt de bal. Marmaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Amanecer Refulgente 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate™ 58%, Amanecer Refulgente 42%.
River Plate™ - Amanecer Refulgente 0:4