Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardianes Central Goya
Attack Tactiek 2021
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten adequate
weak Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza geeft een lange en hoge pass. Joos probeert wanhopig de bal te grijpen. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Central Goya 0:1

8e minuut.
Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza geeft een hoge lob. Amedei is nu in balbezit. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ingouville de bal. Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Zelicovich passt de bal met de wreef. Pantziaros is nu in balbezit. Havasi begaat een overtreding. Pantziaros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pantziaros komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ganzerla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guardianes - Central Goya 1:1

12e minuut.
Duben probeert naar een medespeler te passen. Yosunoğlu kopt de bal weg. Daar is Garré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei schiet op doel. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Yosunoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yosunoğlu met een sublieme pass. Amedei rent richting de bal. Amedei schiet op doel. Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Central Goya 1:2

17e minuut.
Yosunoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu passt de bal zonder na te denken. Amedei rent richting de bal. Amedei draait met de bal, schiet en ... Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amedei rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tagliani ... Strafschop! Tagliani krijgt een gele kaart. Amedei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buhănescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei draait met de bal, schiet en ... Daar is Kayupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amedei rent richting de bal. Amedei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Central Goya 1:3

36e minuut.
Biševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac passt de bal in één keer door. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... Joos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Central Goya 1:4

40e minuut.
Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza passt de bal met de wreef. Amedei rent richting de bal. Amedei draait met de bal, schiet en ... Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Tadej de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Central Goya 1:5

43e minuut.
Garré onderschept slim de pass. Garré geeft de bal voor. Daar is Havasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantziaros rent richting de bal. Pantziaros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Havasi probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza passt de bal in één keer door. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardianes 69%, Central Goya 31%.
Guardianes - Central Goya 1:5

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Duben niet meer kan verder spelen. Begoña komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mundy met een sublieme pass. Tadej heeft problemen om de bal te vangen. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Central Goya 1:6

55e minuut.
Yosunoğlu met de inworp. Biševac rent richting de bal. Biševac speelt de bal door. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Ingouville trapt de bal weg van het doel. Biševac kopt de bal weg. Amedei is nu in balbezit. Amedei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yosunoğlu passt de bal zonder na te denken. Buhănescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ingouville ... Strafschop! Buhănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buhănescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Central Goya 1:7

62e minuut.
Kandemir rent richting de bal. Biševac onderschept slim de pass. Biševac passt de bal in één keer door. Daar is Yosunoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yosunoğlu geeft een lange en hoge pass. Joos bokst de bal weg.

65e minuut.
Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza speelt de bal door. Amedei is nu in balbezit. Amedei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Central Goya 1:8

67e minuut.
Zelicovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelicovich passt de bal zonder na te denken. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei haalt uit met een fantastische trap. Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garré heeft problemen om de bal te vangen. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Central Goya 1:9

73e minuut.
Klungelig pakt Biševac de bal. Biševac passt de bal in één keer door. Amedei is nu in balbezit. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Tadej de bal onder controle te krijgen. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu geeft een lange en hoge pass. Tagliani heeft problemen om de bal te vangen. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amedei is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Central Goya 1:10

87e minuut.
Yosunoğlu rent richting de bal. Yosunoğlu geeft een hoge lob. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... Joos bokst de bal weg. Daar is Amedei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardianes 69%, Central Goya 31%.
Guardianes - Central Goya 1:10