Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Central Goya Guardianes
2021 Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 31.4
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Amedei is nu in balbezit. Amedei met een sublieme pass. Biševac probeert naar een medespeler te passen. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Amedei is nu in balbezit. Tagliani is nu in balbezit. Amedei verovert de bal door een tackle van achteren. Amedei draait met de bal, schiet en ... Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Yosunoğlu met de inworp. Tadej is nu in balbezit. Buhănescu onderschept slim de pass. Buhănescu geeft een lange en hoge pass. Amedei springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ingouville de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Guardianes 1:0

19e minuut.
Biševac probeert naar een medespeler te passen. Yosunoğlu is nu in balbezit. Yosunoğlu passt de bal met de wreef. Amedei is nu in balbezit. Amedei haalt uit met een fantastische trap. Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Yosunoğlu passt de bal in één keer door. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amedei de bal. Amedei draait met de bal, schiet en ... Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kandemir is nu in balbezit. Marilican onderschept slim de pass. Marilican passt de bal in één keer door. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Guardianes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 30%, Guardianes 70%.
Central Goya - Guardianes 2:0

47e minuut.
Kayupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac onderschept slim de pass. Biševac probeert naar een medespeler te passen. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vaccarezza geeft de bal voor. Kayupi rent richting de bal. Amedei verovert de bal door een tackle van achteren. Amedei geeft een hoge lob. Vaccarezza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Buhănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Guardianes 3:0

56e minuut.
Kandemir is nu in balbezit. Yosunoğlu is nu in balbezit. Yosunoğlu geeft de bal voor. Amedei is nu in balbezit. Amedei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Joos trapt de bal weg. Vaccarezza kopt de bal weg. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei schiet op doel. Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Guardianes 4:0

58e minuut.
Ganzerla passt de bal met de wreef. Daar is Garré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amedei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amedei krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Garré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingouville onderschept slim de pass. Mundy verovert de bal door een tackle van achteren. Mundy geeft een lange en hoge pass. Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Carrió passt de bal zonder na te denken. Zelicovich rent richting de bal. Zelicovich passt de bal zonder na te denken. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Havasi probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza probeert naar een medespeler te passen. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Vaccarezza de bal. Vaccarezza passt de bal zonder na te denken. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... Joos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 28%, Guardianes 72%.
Central Goya - Guardianes 4:0