Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desposeidos FACA FC
Normal Tactiek bolivia
39% Balbezit 61%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 45.1
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Palumbo onderschept slim de pass. Palumbo met een sublieme pass. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Carrario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:1

4e minuut.
Gekas met een sublieme pass. Palumbo probeert de bal met de borst te controleren. Palumbo met een sublieme pass. Kartík rent richting de bal. Kartík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotkov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palumbo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carrario bokst de bal weg. Kotkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Carrario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:2

5e minuut.
Paulucci speelt de bal door. Amaro heeft problemen om de bal te vangen. Kotkov rent richting de bal. Kotkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cisneros is nu in balbezit. Cisneros geeft een lange en hoge pass. Oćwieja controleert de bal met de borst. Oćwieja geeft een hoge lob. Kotkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Carrario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Amaro onderschept slim de pass. Gekas verovert de bal door een tackle van achteren. Gekas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kotkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotkov schiet op doel. Carrario kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík draait met de bal, schiet en ... Carrario kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Graziosi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oćwieja neemt de hoekschop. Kotkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cahen rent richting de bal. Cahen passt de bal zonder na te denken. Butler speelt de bal door. Kotkov rent richting de bal. Kotkov schiet op doel. Carrario kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kartík rent richting de bal. Kartík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:3

19e minuut.
Severino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kartík met de inworp. Palumbo geeft een hoge lob. Carrario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:4

22e minuut.
Carrario met een harde bal richting middenveld. Natouri kopt de bal weg. Tureuna heeft problemen om de bal te vangen. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Carrario bokst de bal weg.

26e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tureuna de bal. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kartík passt de bal in één keer door. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov schiet op doel. Tureuna probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:5

31e minuut.
Graziosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík geeft een hoge lob. Tureuna heeft problemen om de bal te vangen. Kotkov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:6

32e minuut.
Kartík is nu in balbezit. Kartík speelt de bal door. Klungelig pakt Kotkov de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Carrario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:7

36e minuut.
Antelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antelo geeft de bal voor. Kotkov met een sublieme pass. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:8

38e minuut.
Kotkov geeft een hoge lob. Cisneros is nu in balbezit. Kartík verovert de bal door een tackle van achteren. Kartík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:9

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palumbo met een snelle inworp. Antelo heeft problemen om de bal te vangen. Antelo geeft een hoge lob. Kotkov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Severino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo is nu in balbezit. Palumbo passt de bal in één keer door. Natouri is nu in balbezit. Natouri schiet op doel. Carrario bokst de bal weg. Kotkov krijgt zijn hoofd ertegen. Carrario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:10

45e minuut.
Natouri onderschept slim de pass. Palumbo met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Kartík rent richting de bal. Kartík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desposeidos 95%, FACA FC 5%.
Desposeidos - FACA FC 0:11

47e minuut.
Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Natouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oćwieja geeft de bal voor. Carrario bokst de bal weg.

48e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri geeft de bal voor. Kartík rent richting de bal. Kartík draait met de bal, schiet en ... Carrario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:12

50e minuut.
Kotkov passt de bal zonder na te denken. Natouri rent richting de bal. Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja geeft een lange en hoge pass. Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Carrario met een sublieme pass. Gekas geeft de bal voor. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Carrario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:13

52e minuut.
Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo probeert naar een medespeler te passen. Oćwieja speelt de bal door. Natouri is nu in balbezit. Natouri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Natouri speelt de bal door. Kotkov kan de bal niet met de borst controleren. Cisneros rent richting de bal. Kotkov onderschept slim de pass. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:14

55e minuut.
Tureuna kopt de bal weg. Graziosi heeft problemen om de bal te vangen. Kotkov probeert naar een medespeler te passen. Natouri rent richting de bal. Natouri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:15

58e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo passt de bal zonder na te denken. Kartík heeft problemen om de bal te vangen. Kartík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Antelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antelo geeft een hoge lob. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:16

60e minuut.
Ferreyra komt het veld opgelopen. Amaro speelt de bal door. Daar is Paulucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palumbo met een sublieme pass. Kartík rent richting de bal. Kartík geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Graziosi de bal. Ferreyra rent richting de bal. Ferreyra passt de bal met de wreef. Natouri is nu in balbezit. Natouri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:17

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mercado komt het veld opgelopen. Tuấn Linh komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Severino geeft de bal voor. Inworp. Palumbo met de inworp. Klungelig pakt Tuấn Linh de bal. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Carrario bokst de bal weg.

79e minuut.
Kotkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotkov speelt de bal door. Ferreyra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Antelo is nu in balbezit. Antelo passt de bal in één keer door. Daar is Severino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercado rent richting de bal. Mercado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Carrario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:18

84e minuut.
Levin is nu in balbezit. Palumbo onderschept slim de pass. Palumbo speelt de bal door. Mercado is nu in balbezit. Mercado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - FACA FC 0:19

85e minuut.
Severino heeft problemen om de bal te vangen. Severino geeft de bal voor. Inworp. Antelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palumbo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Antelo rent richting de bal. Antelo met een sublieme pass. Palumbo speelt de bal door. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tureuna speelt de bal door. Palumbo is nu in balbezit. Palumbo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tuấn Linh de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Carrario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desposeidos 89%, FACA FC 11%.
Desposeidos - FACA FC 0:19