Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. Cinema Verité
RRDT Tactiek Tr
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 41
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen zwak
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Tedesco is nu in balbezit. Tedesco geeft een hoge lob. Daar is Szramka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scoria rent richting de bal. Scoria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Cinema Verité 1:0

6e minuut.
Komosiak passt de bal in één keer door. Zawistowski onderschept slim de pass. Scoria heeft problemen om de bal te vangen. Scoria draait met de bal, schiet en ... Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Cinema Verité 2:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tedesco met de inworp. Komosiak rent richting de bal. Komosiak geeft de bal voor. Scoria springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tedesco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak geeft de bal voor. Scoria maakt een snoekduik en kopt de bal. Pandelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Cinema Verité 3:0

20e minuut.
Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedesco passt de bal met de wreef. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel. Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Cinema Verité 4:0

27e minuut.
Komosiak verovert de bal door een tackle van achteren. Komosiak probeert naar een medespeler te passen. Tedesco probeert naar een medespeler te passen. Scoria rent richting de bal. Scoria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Cinema Verité 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 31%, Cinema Verité 69%.
Excursio F. C. - Cinema Verité 5:0

51e minuut.
Jili onderschept slim de pass. Jili geeft een lange en hoge pass. D`hoker kopt de bal weg. Scoria rent richting de bal. Scoria draait met de bal, schiet en ... Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. D`hoker stond buitenspel. Beder komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Berdejo met een snelle inworp. Komosiak speelt de bal door. Berdejo is nu in balbezit. Berdejo geeft de bal voor. Scoria maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Zapata komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth geeft een lange en hoge pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Cinema Verité 5:1

78e minuut.
Tedesco geeft de bal voor. Szramka kopt de bal weg. Berdejo rent richting de bal. Berdejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Ouhssine komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 36%, Cinema Verité 64%.
Excursio F. C. - Cinema Verité 5:1