Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinema Verité Excursio F. C.
Tr Tactiek rrdd
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.7 gemiddelde waardering 53.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia speelt de bal door. Bazan rent richting de bal. Scoria onderschept slim de pass. Scoria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Berdejo passt de bal met de wreef. Tedesco rent richting de bal. Tedesco geeft de bal voor. Scoria rent richting de bal. Scoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tedesco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berdejo met een sublieme pass. Tedesco geeft de bal voor. Scoria maakt een snoekduik en kopt de bal. Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Tedesco passt de bal met de wreef. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak geeft een hoge lob. Scoria rent richting de bal. Scoria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venesia met de inworp. Komosiak speelt de bal door. Venesia geeft een hoge lob. Scoria springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mezaroş kan de bal niet met de borst controleren. Leonetti onderschept slim de pass. Leonetti speelt de bal door. Komosiak is nu in balbezit. Komosiak draait met de bal, schiet en ... Pandelescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Excursio F. C. 0:1

42e minuut.
Fajardo is nu in balbezit. Berdejo verovert de bal door een tackle van achteren. Berdejo passt de bal zonder na te denken. Tedesco rent richting de bal. Tedesco geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinema Verité 82%, Excursio F. C. 18%.
Cinema Verité - Excursio F. C. 0:1

69e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Lahesaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragomirescu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Szramka verovert de bal door een tackle van achteren. Szramka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tedesco met een snelle inworp. Berdejo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scoria rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Excursio F. C. 0:2

78e minuut.
Tedesco probeert de bal aan de voet te houden. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş passt de bal in één keer door. Scoria rent richting de bal. Scoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Excursio F. C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinema Verité 72%, Excursio F. C. 28%.
Cinema Verité - Excursio F. C. 0:3