Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Central Goya River Plate™
2021 Tactiek A ver que sale
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 36.3
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


11e minuut.
Vaccarezza rent richting de bal. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal in één keer door. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Lezcano heeft problemen om de bal te vangen. Lezcano geeft de bal voor. Daar is Salos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vaccarezza verovert de bal door een tackle van achteren. Vaccarezza passt de bal zonder na te denken. Yosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosunoğlu geeft een lange en hoge pass. Buhănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Marmaras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 54%, River Plate™ 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Central Goya - River Plate™ 0:0

59e minuut.
Yosunoğlu geeft de bal voor. Jón heeft problemen om de bal te vangen. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu schiet op doel. Marmaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Marmaras trapt de bal weg. Havasi kopt de bal weg. Daar is Buhănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... Marmaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lezcano met de inworp. Gyurováth is nu in balbezit. Gyurováth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 41%, River Plate™ 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Central Goya - River Plate™ 0:0