Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Plate™ Central Goya
A ver que sale Tactiek 2021
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
34.8 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten adequate
adequate Passen good
weak Verdedigen good


7e minuut.
Buhănescu kopt de bal weg. Amedei rent richting de bal. Pomeje tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pomeje krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Arnaud passt de bal zonder na te denken. Salos probeert naar een medespeler te passen. Lezcano rent richting de bal. Lezcano draait met de bal, schiet en ... Gyurováth probeert de bal aan de voet te houden. Duben bokst de bal weg.

18e minuut.
Carballo rent richting de bal. Carballo passt de bal in één keer door. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu schiet op doel. Marmaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Central Goya 0:1

40e minuut.
Vaccarezza geeft de bal voor. Daar is Carballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amedei is nu in balbezit. Amedei haalt uit met een fantastische trap. Bohălţeanu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vaccarezza neemt de hoekschop. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate™ 53%, Central Goya 47%.
River Plate™ - Central Goya 0:1

83e minuut.
Marilican probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salos rent richting de bal. Salos passt de bal zonder na te denken. Gyurováth is nu in balbezit. Gyurováth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate™ 54%, Central Goya 46%.
River Plate™ - Central Goya 0:1