Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanecer Refulgente Guardianes
New Horizon Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 31.9
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Sporchia is nu in balbezit. Sporchia passt de bal met de wreef. Guaíba met een sublieme pass. Daar is Razum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razum geeft een lange en hoge pass. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Pürk passt de bal in één keer door. Razum probeert naar een medespeler te passen. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi schiet op doel. Joos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Garré passt de bal met de wreef. Kayupi is nu in balbezit. Abdu Shehhi onderschept slim de pass. Abdu Shehhi passt de bal in één keer door. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Razum zal de hoekschop nemen. Hegyeshalmi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Tadej de bal. Sporchia rent richting de bal. Tadej onderschept slim de pass. Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wendling rent richting de bal. Wendling met een sublieme pass. Razum met een sublieme pass. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tadej is nu in balbezit. Tadej geeft een lange en hoge pass. Sporchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporchia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Guardianes 1:0

23e minuut.
Lončar passt de bal in één keer door. Razum is nu in balbezit. Razum probeert naar een medespeler te passen. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sporchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hegyeshalmi de bal. Sporchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporchia draait met de bal, schiet en ... Joos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Guardianes 2:0

28e minuut.
Wendling met een sublieme pass. Abdu Shehhi is nu in balbezit. Abdu Shehhi geeft een hoge lob. Hegyeshalmi maakt een snoekduik en kopt de bal. Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Guardianes 3:0

32e minuut.
Kayupi rent richting de bal. Sporchia onderschept slim de pass. Sporchia speelt de bal door. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi schiet op doel. Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sporchia heeft problemen om de bal te vangen. Ingouville bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Guardianes 4:0

33e minuut.
Ganzerla speelt de bal door. Inworp. Abdu Shehhi met de inworp. Wendling is nu in balbezit. Wendling probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pürk geeft een lange en hoge pass. Razum is nu in balbezit. Razum geeft een lange en hoge pass. Hegyeshalmi rent richting de bal. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wendling met een sublieme pass. Sporchia probeert naar een medespeler te passen. Abdu Shehhi geeft een lange en hoge pass. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 38%, Guardianes 62%.
Amanecer Refulgente - Guardianes 4:0

53e minuut.
Pürk geeft een lange en hoge pass. Ingouville rent richting de bal. Hegyeshalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Guardianes 5:0

58e minuut.
Hegyeshalmi probeert naar een medespeler te passen. Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi speelt de bal door. Sporchia is nu in balbezit. Sporchia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kandemir geeft een lange en hoge pass. Pantziaros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Razum probeert naar een medespeler te passen. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Razum is nu in balbezit. Razum geeft een lange en hoge pass. Tadej heeft problemen om de bal te vangen. Sporchia is nu in balbezit. Sporchia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Carrió is nu in balbezit. Wendling onderschept slim de pass. Wendling geeft de bal voor. Hegyeshalmi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Guardianes 6:0

76e minuut.
Kayupi passt de bal zonder na te denken. Ganzerla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürk maakt een afschuwelijke overtreding. Pürk krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ganzerla rent richting de bal. Pürk verovert de bal door een tackle van achteren. Pürk geeft de bal voor. Hegyeshalmi rent richting de bal. Hegyeshalmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Garré de bal. Garré probeert naar een medespeler te passen. Wendling met een sublieme pass. Razum geeft de bal voor. Sporchia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Kandemir de bal. Pürk rent richting de bal. Pürk passt de bal in één keer door. Sporchia is nu in balbezit. Sporchia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 32%, Guardianes 68%.
Amanecer Refulgente - Guardianes 6:0