Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardianes Amanecer Refulgente
Attack Tactiek New Horizon
52% Balbezit 48%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Abdu Shehhi met een snelle inworp. bin Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Salim met een sublieme pass. Sporchia is nu in balbezit. Sporchia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
bin Salim probeert naar een medespeler te passen. Razum bereikt de bal nog maar net als eerste. Razum speelt de bal door. Hegyeshalmi rent richting de bal. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sporchia is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Razum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Joos trapt de bal weg van het doel. Pantziaros is nu in balbezit. Pantziaros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
bin Salim speelt de bal door. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi passt de bal zonder na te denken. Abdu Shehhi is nu in balbezit. Abdu Shehhi draait met de bal, schiet en ... Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Abdu Shehhi met de inworp. Carrió is nu in balbezit. bin Salim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Salim geeft een lange en hoge pass. Sporchia springt en kopt de bal. Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi passt de bal in één keer door. Tadej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hegyeshalmi rent richting de bal. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap. Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sporchia is nu in balbezit. Sporchia draait met de bal, schiet en ... Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Amanecer Refulgente 0:1

17e minuut.
Tagliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliani geeft de bal voor. Inworp. Razum met een snelle inworp. bin Salim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sporchia heeft problemen om de bal te vangen. Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sporchia rent richting de bal. Sporchia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Amanecer Refulgente 0:2

20e minuut.
Kandemir probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simoncini met een snelle inworp. Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Carrió met een sublieme pass. Razum bereikt de bal nog maar net als eerste. Razum passt de bal in één keer door. Daar is Hegyeshalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Amanecer Refulgente 0:3

23e minuut.
Abdu Shehhi met een sublieme pass. Razum rent richting de bal. Razum geeft de bal voor. Sporchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporchia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zelicovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaíba verovert de bal door een tackle van achteren. Guaíba geeft de bal voor. Sporchia is nu in balbezit. Sporchia haalt uit met een fantastische trap. Joos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Amanecer Refulgente 0:4

35e minuut.
Ganzerla is nu in balbezit. Kandemir met een sublieme pass. Razum bereikt de bal nog maar net als eerste. Razum passt de bal zonder na te denken. Hegyeshalmi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Razum neemt de hoekschop. Sporchia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kayupi rent richting de bal. bin Salim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Salim geeft een lange en hoge pass. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ... Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardianes 76%, Amanecer Refulgente 24%.
Guardianes - Amanecer Refulgente 0:4

47e minuut.
bin Salim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Salim passt de bal met de wreef. Sporchia rent richting de bal. Sporchia haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kandemir is nu in balbezit. Pürk verovert de bal door een tackle van achteren. Pürk met een sublieme pass. Abdu Shehhi is nu in balbezit. Abdu Shehhi passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Cabała rent richting de bal. Cabała geeft een lange en hoge pass. Hegyeshalmi rent richting de bal. Sporchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporchia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Amanecer Refulgente 0:5

74e minuut.
Abdu Shehhi passt de bal met de wreef. Sporchia rent richting de bal. Tadej rent richting de bal. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Razum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Salim geeft de bal voor. Sporchia krijgt zijn hoofd ertegen. Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Amanecer Refulgente 0:6

82e minuut.
Abdu Shehhi kopt de bal weg. bin Salim rent richting de bal. bin Salim met een sublieme pass. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ... Joos bokst de bal weg.

88e minuut.
Daar is Abdu Shehhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Shehhi met een sublieme pass. Daar is Hegyeshalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sporchia rent richting de bal. Sporchia schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Abdu Shehhi is nu in balbezit. Abdu Shehhi geeft een hoge lob. Hegyeshalmi rent richting de bal. Razum is nu in balbezit. Razum draait met de bal, schiet en ... Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Amanecer Refulgente 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardianes 67%, Amanecer Refulgente 33%.
Guardianes - Amanecer Refulgente 0:7