Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanecer Refulgente Excursio F. C.
New Horizon Tactiek VYB
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 49.2
zeer goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
bin Salim geeft een hoge lob. Azcona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sporchia. Sporchia krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Komosiak met een snelle inworp. Berdejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdejo geeft een hoge lob. Scoria rent richting de bal. Scoria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Berdejo passt de bal met de wreef. Komosiak rent richting de bal. Komosiak probeert naar een medespeler te passen. Tedesco is nu in balbezit. Tedesco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Komosiak met een sublieme pass. Scoria rent richting de bal. Lončar maakt een afschuwelijke overtreding. Lončar krijgt een gele kaart. Scoria wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tedesco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tedesco verovert de bal door een tackle van achteren. Tedesco probeert naar een medespeler te passen. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria schiet op doel. Lončar probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Excursio F. C. 0:1

38e minuut.
Berdejo speelt de bal door. Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedesco passt de bal zonder na te denken. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - Excursio F. C. 0:2

39e minuut.
Komosiak is nu in balbezit. Komosiak geeft een hoge lob. Razum probeert naar een medespeler te passen. Hegyeshalmi rent richting de bal. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 66%, Excursio F. C. 34%.
Amanecer Refulgente - Excursio F. C. 0:2

46e minuut.
Ouhssine met een sublieme pass. Klungelig pakt Tedesco de bal. Tedesco met een sublieme pass. Scoria rent richting de bal. Scoria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. D`hoker komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Cardinali komt het veld opgelopen. Franga trapt de bal weg. Berdejo is nu in balbezit. Berdejo passt de bal zonder na te denken. Simoncini heeft problemen om de bal te vangen. Komosiak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ateke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 64%, Excursio F. C. 36%.
Amanecer Refulgente - Excursio F. C. 0:2